The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Σπόρτινγκ Λισαβόνας: προγνωστικά για στοίχημα

МанчестерСити-Спортинг-09.03_cr

Champions League – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Την Τρίτη, μετά από μια μικρή παύση, ξαναρχίζει το Champions League. Εδώ ξεκινούν οι ρεβάνς της φάσης των 16, μεταξύ τους και η συνάντηση Μάντσεστερ Σίτι – Σπόρτινγκ Λισαβόνα, όλα αποφασίστηκαν πίσω στην Πορτογαλία. Πώς θα παίξουν οι σύλλογοι σε αυτή την περίπτωση; Οι αναλυτές της ιστοσελίδας παρουσιάζουν την πρόβλεψη του αγώνα στις 9 Μαρτίου 2022.

Η Μάντσεστερ Σίτι ονειρευόταν εδώ και καιρό την κατάκτηση του Champions League

Οι «Πολίτες» είναι ένα έργο στο οποίο συμμετέχουν δισεκατομμύρια επενδυτές από τη Μέση Ανατολή. Είναι, φυσικά, ευχαριστημένοι που ο απόγονός τους έχει μεγαλώσει στην Νο. 1 δύναμη του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ναι, υπάρχει η Λίβερπουλ, η οποία κατέκτησε την Πρέμιερ Λιγκ το 2020 και τώρα αναπνέει πίσω από την πλάτη του ανταγωνιστή. Ωστόσο, ο Γκουαρδιόλα κλήθηκε ξεκάθαρα όχι τόσο για να αναπληρώσει μια ολοένα και πιο εντυπωσιακή συλλογή τίτλων και τροπαίων, χρειάζονται το κύπελλο του Champions League. Το 2021 επιτέλους κατάφεραν να μπουν στον τελικό. Εκεί όμως ο Πεπ νικήθηκε από τον Τόμας Τούχελ και κέρδισε η Τσέλσι. Τώρα μια νέα προσπάθεια, και το πρώτο βήμα στα πλέι οφ έχει σχεδόν τελειώσει. Ο αντίπαλος δεν μπορεί να καλύψει το 5-0, ειδικά στην Αγγλία.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει ήδη πετύχει αξιοπρεπή αποτελέσματα

Τα «λιοντάρια» τα τελευταία χρόνια στην πατρίδα τους την Πορτογαλία πήγαιναν κυρίως κάτω από την Πόρτο με την Μπενφίκα. Μερικές φορές ακόμη και κατώτερη από τη «χάλκινη» Μπράγκα. Αλλά την περασμένη σεζόν, υπό τον Ruben Amorim, κατάφεραν μια απροσδόκητη σημαντική πρόοδο. Άλλη 1η επιτυχία ήταν η επίδοση στη φάση των ομίλων του Champions League. Εκεί, η Σπόρτινγκ αιφνιδίασε κερδίζοντας τη διαμάχη για τη 2η θέση της τετράδας απέναντι σε έναν τόσο δύσκολο και δυνατό αντίπαλο όπως η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η ομάδα αντάλλαξε νίκες εντός έδρας με τους Γερμανούς, και πέτυχε ισάριθμους βαθμούς, αλλά σημείωσε περισσότερα γκολ. Όμως στους 16 δεν έγινε τίποτα. Αρχικά, τα «λιοντάρια» ήταν το αουτσάιντερ του ζευγαριού, αλλά το να παίρνουν 5 αναπάντητα γκολ, 4 μέσα στο 1ο ημίχρονο κιόλας, μοιάζει με υπερβολή. Τώρα μένει μόνο να προσπαθήσουν να χτυπήσουν δυνατά την πόρτα, και δεν είναι σίγουρο ότι αυτό θα λειτουργήσει ακόμη και με τη Σίτι χωρίς κίνητρα.

Προηγούμενοι αγώνες

Αλλά τον Μάρτιο του 2012, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League, η Σπόρτινγκ κατάφερε να περάσει τη Μάντσεστερ Σίτι. Τότε οι σύλλογοι αντάλλαξαν νίκες εντός έδρας: 1-0 στη Λισαβόνα, 3-2 στην Αγγλία.

Πρόβλεψη

Η Σπόρτινγκ μπορεί να παίξει για διασκέδαση, όπως και η Μάντσεστερ Σίτι, μπορεί να δείξει ανοιχτό ποδόσφαιρο. Περιμένουμε «το σύνολο πάνω από 3,0» (απόδοση – 1,7).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *