The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι – Λέστερ: προγνωστικά για στοίχημα

МанчестерСити-Лестер-26.12

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2021, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Η αγαπημένη μέρα της πυγμαχίας όλων, η οποία κάθε χρόνο λαμβάνει χώρα στην Πρέμιερ Λιγκ υπό την απειλή διακοπής, έχουν ήδη αναβληθεί τρεις από τις εννέα κυριακάτικες συναντήσεις. Αποφασίσαμε να ετοιμάσουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – Λέστερ.

Η Mancity έχει ήδη ένα μικρό προβάδισμα

Οι «πολίτες» αγωνίζονται ήδη για τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ, τώρα η ομάδα είναι ηγέτης του πρωταθλήματος, μπροστά από τη δεύτερη Λίβερπουλ με 3 βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο τα παιδιά του Γκουαρδιόλα νίκησαν εκτός έδρας τη Νιούκασλ με σκορ 4:0. Αυτή η νίκη ήταν η όγδοη σερί για την Mancity στο πρωτάθλημα. Φυσικά, ο σύλλογος έχει μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει ξανά τον τίτλο, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάνε το Champions League, το οποίο η Σίτι δεν μπορεί με τίποτα να κερδίσει. Δεν υπάρχουν μεγάλες απώλειες προσωπικού, είναι πιθανό ο Walker να μην παίξει λόγω καραντίνας, ο Torres και ο Depal είναι ακόμα τραυματισμένοι.

Οι «αλεπούδες» θα είναι αδύναμες

Η Λέστερ αυτή την εβδομάδα έπαιξε στο Λιγκ Καπ, όπου στα προημιτελικά έχασε την εκτός έδρας νίκη εναντίον της Λίβερπουλ στα τελευταία δευτερόλεπτα 3:3, και στη διαδικασία των πέναλτι ο αντίπαλος ήταν πιο εύστοχος. Η αναφερόμενη συνάντηση αφαίρεσε πολλή δύναμη από τους παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς, η κατάσταση επιδεινώνεται από το γεγονός ότι δέκα παίκτες ταυτόχρονα κινδυνεύουν να χάσουν το παιχνίδι για διάφορους λόγους. Στο πρωτάθλημα η Λέστερ είναι μόλις δέκατη, αν και δεν έπαιξε στην Πρέμιερ Λιγκ για δύο εβδομάδες λόγω αναβολής αγώνων.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν συναντηθεί δύο φορές αυτή τη σεζόν, πρώτα στο FA Super Cup, όπου η Λέστερ πανηγύρισε συγκλονιστική νίκη 1-0. Οι «πολίτες» κατάφεραν να πάρουν εκδίκηση στο πρωτάθλημα, νικώντας εκτός έδρας αντίπαλο με το ίδιο σκορ.

Πρόβλεψη

Υπάρχουν πολλά στοιχεία ότι η Μάνσιτι θα πάρει εύκολα τρεις βαθμούς, οι «πολίτες» παίζουν εντός έδρας, ξεκουράστηκαν περισσότερο από τους αντιπάλους τους και δεν έχουν τόσο σοβαρά προβλήματα στελέχωσης όπως η Λέστερ. Ακόμη και με βέλτιστες ενδεκάδες, οι παίκτες του Γκουαρδιόλα θα θεωρούνταν φαβορί, πιστεύουμε ότι μπορείτε να ποντάρετε στη νίκη των γηπεδούχων με χάντικαπ -2 γκολ (απόδοση 1,87).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *