The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίο Λυών: Πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерСити-РеалМадрид-07.08b

Τσάμπιονς Λιγκ – Προημιτελικός

Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ζοζέ Αλβαλάδε

Ο τελευταίος ημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ θα πραγματοποιηθεί στις 15 Αυγούστου μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Λυών. Ο πόρος μας προσφέρει την πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα.

Οι «πολίτες» σκοπεύουν να πάρουν το τρόπαιο

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι το κύριο φαβορί αυτού του Τσάμπιονς Λιγκ, οι «πόλεις» μπορούν να αποκλείσουν τους κύριους ανταγωνιστές τους στους ημιτελικούς, καθώς θα παίξουν με τον νικητή του ζεύγους Μπαρτσελόνα –Μπάγερν Μονάχου. Ας μην προτρέχουμε, γιατί πρέπει να περάσουν τη Λυών, η οποία δεν είναι τόσο απλή. Στους 16 οι παίκτες της Γκουαρδιόλα κέρδισαν δύο φορές τη Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 2:1. Η νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένας τρόπος αποκατάστασης για όχι πιο λαμπρή σεζόν, οι «πολίτες» ήταν δεύτεροι στο πρωτάθλημα και κατάφεραν να κερδίσουν μόνο το Λιγκ Καπ. Μόνο ο Aguero θα χάσει τον επερχόμενο αγώνα λόγω τραυματισμού.

Τα «λιοντάρια» μπορούν να χαλάσουν τη διάθεση

Η Λυών έχει να παίξει επίσημους αγώνες εδώ και πολύ καιρό, λόγω του γεγονότος ότι η Λιγκ 1 δεν έχει τελειώσει, και ως αποτέλεσμα του διακεκομμένου πρωταθλήματος, τα «λιοντάρια» έμειναν χωρίς ευρωπαϊκά κύπελλα. Η ομάδα βγήκε από την καραντίνα αρχές του μήνα όταν έπαιξε στον τελικό του Λιγκ Καπ Γαλλίας ενάντια στην ΠΣΖ. Οι παίκτες του Rudy Garcia έδειξαν πολύ καλά τον εαυτό τους, έχοντας παίξει 0-0 εναντίον των Παριζιάνων και έχασαν μόνο στη διαδικασία των πέναλτι. Στους  16 του Τσάμπιονς Λιγκ η Λυών κέρδισε την ίδια την Γιουβέντους εντός έδρας  με σκορ 1:0 και χάνοντας 2:1 εκτός. Η κατάσταση του «αουτσάιντερ» δεν ενοχλεί τη Λυών, η ομάδα ξέρει πώς να παίξει ενάντια σε κορυφαίους συλλόγους.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι σύλλογοι έπαιξαν μεταξύ τους το 2018 στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε η Λυών κέρδισε εντυπωσιακά 2:1, ενώ εντός έδρας οι Γάλλοι σημείωσαν 2:2.

Πρόβλεψη

Για τη Λυών είναι ένα πλεονέκτημα ότι η μάχη αποτελείται από έναν αγώνα, καθώς σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρξουν περισσότερες πιθανότητες για την τελική επιτυχία. Οι «πολίτες» θεωρούνται ξεκάθαρο φαβορί, συμφωνούμε απολύτως. Η Μανσίτι είναι τώρα σε άνοδο, ενώ τα «λιοντάρια» μετά από μια μακρά παύση δεν έχουν αποκτήσει τη βέλτιστη φόρμα τους. Στοιχηματίζουμε στη νίκη της Αγγλικής ομάδας με χάντικαπ -1,5 γκολ (με απόδοση 1,83).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *