The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Χόφενχαϊμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

003_gr

Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ – 6 ημέρα αγωνιστικής από 6

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Ένας από τους κεντρικούς αγώνες του έκτου γύρου της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι η μονομαχία στην οποία η Μάντσεστερ Σίτι θα αγωνιστεί με την γερμανική Χόφενχαϊμ. Το ξεκάθαρο φαβορί της επερχόμενης συνάντησης κατά τη γνώμη των εταιρειών στοιχημάτων υπάρχει η μελλοντική γηπεδούχος, αλλά θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι η Σίτι στον αγώνα ενάντια στην Τσέλσι δεν είχε την καλύτερη εμφάνιση, ενώ η Χόφε έδειξε άριστους αριθμούς στο τελευταίο γύρο της Μπουντεσλίγκα. Η ομάδα του Νάγκελσμαν πίεσε στο τέλος τη Βόλφσμπουργκ, σημειώνοντας γκολ σε απάντηση και φτάνοντας τον αγώνα σε ισοπαλία.

Η ύφεση

Προφανώς για τη Μάντσεστερ Σίτι άρχισε η παρακμή, ακόμη και στον αγώνα ενάντια στη Γουότφορντ έγινε αντιληπτό ότι στο τέλος της συνάντησης οι «αετοί» είχαν προβλήματα. Ο αγώνας εναντίον της Τσέλσι έδειξε ότι από πλευράς λειτουργικότητας οι «πολίτες» φαίνονται πιο αδύναμοι από τον ανταγωνιστή, που οδήγησε στο σκορ 0:2 και την απώλεια της πρώτης θέσης στις βαθμολογίες της Πρέμιερ Λιγκ. Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Μάντσεστερ Σίτι έχει λύσει το πρόβλημα της πρόκρισης στο πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και για να εξασφαλιστεί η πρώτη θέση, στο επόμενο παιχνίδι θα είναι αρκετή και η ισοπαλία.

Η Χόφε

Οι Γερμανοί είναι σε τέλεια αγωνιστική κατάσταση, ο Νάγκελσμαν έχει μια ωραία γραμμή επίθεσης, αλλά υπάρχουν κάποια προβλήματα στην άμυνα. Στον πρώτο αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι η Χόφε κατάφερε να σκοράρει, αλλά οι «χωρικοί» δεν μπόρεσαν να κρατήσουν καν ισοπαλία. Τώρα, δεδομένης της πτώσης της ΜΣ, είναι πολύ πιθανό οι Γερμανοί να αξιωθούν να κερδίσουν τους βαθμούς.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι έχανε γκολ σε τέσσερις συνεχόμενους αγώνες, υπάρχουν αρκετοί λόγοι να πιστεύουμε ότι στο επερχόμενο παιχνίδι η ΜΣ θα χάσει τουλάχιστον μία φορά στο τέρμα της. Η δωρεάν πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: γκολ της Χόφενχαϊμ με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *