The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Φούλαμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Manchester City-Fulham-1,11

Λιγκ Καπ Αγγλίας

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το πρόγραμμα των αγώνων των 16 του Λιγκ Καπ θα ολοκληρωθεί με τη μονομαχία μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Φούλαμ. Σε αυτό το ζευγάρι οι μελλοντικοί γηπεδούχοι είναι αδιαμφισβήτητο φαβορί, οι “πολίτες” είναι σε εξαιρετική αθλητική φόρμα, ακόμα κι αν ο Γκουαρντιόλα θα βγάλει τη δεύτερη σύνθεση της ομάδας, αυτό δεν πρέπει να εμποδίσει τους Μανκούνιανς να κερδίσουν με αυτοπεποίθηση το επερχόμενο παιχνίδι. Η διαφορά στην κατηγορία μεταξύ των μελλοντικών αντιπάλων είναι πολύ μεγάλη.

Ακόμα μία νίκη

Η Μάντσεστερ Σίτι την περασμένη Δευτέρα στο Γουέμπλι νίκησε τη Τότεναμ με σκορ 1:0. Το μοναδικό γκολ σε αυτόν τον αγώνα στην αρχή της συνάντησης σκόραρε ο Marez από την πάσα του Stirling. Μετά από αυτή τη νίκη η Μάντσεστερ Σίτι ανέκτησε την ηγεσία στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ, στο ενεργητικό των “πολιτών” υπάρχουν 26 βαθμοί, αλλά τον ίδιο αριθμό έχει και η Λίβερπουλ, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Τους ανταγωνιζόμενους χωρίζει μόνο η διαφορά τερμάτων.

Στη ζώνη υποβιβασμού

Ο Γιοκάνοβιτς τώρα σίγουρα δεν έχει πονοκέφαλο λόγου του Λιγκ Καπ, η Φούλαμ στην Πρέμιερ Λιγκ είναι μόλις 18η, δηλ. βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Οι Λονδρέζοι έχουν 5 βαθμούς στο ενεργητικό, η Κάρντιφ Σίτι έχει το ίδιο αριθμό βαθμών, αλλά οι Ουαλοί έχουν ελαφρώς καλύτερη διαφορά τερμάτων. Στους 4 τελευταίους αγώνες η ομάδα μόνο έχανε, οι ήττες σημειώθηκαν στους αγώνες εναντίον Έβερτον, Άρσεναλ, Κάρντιφ Σίτι και Μπορνμούθ.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα παίξει με τη βάση, όπως και η Φούλαμ, μόνο ο Γκουαρντιόλα έχει στο πάγκο μια συλλογή όχι των τελευταίων παικτών των  εθνικών ομάδων του κόσμου, ενώ ο Γιοκάνοβιτς δεν έχει αυτή την επιλογή. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στην γηπεδούχου μοιάζει με εξαιρετική επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με χάντικαπ -2 με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *