The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-Лидс-18.09

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022, 7:30 μ.μ.

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Βασική διακόσμηση του έβδομου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ θα είναι ο αγ΄νωας μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ.

Μάντσεστερ Σίτι

Στα πρόσφατα ματς εντός έδρας, η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με σκορ 4-0 την Μπόρνμουθ, την Κρίσταλ Πάλας 4-2 και την Νότιγχαμ 6-0, αλλά εκτός έδρας σημείωσε αποτελεσματικές ισοπαλίες 3-3 με τη Νιούκασλ Γιουνάιτεντ και 1-1 με την Άστον Βίλα. Οι «πολίτες» βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση με 14 βαθμούς, διαφορά τερμάτων 20:6 και έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο.

Τότεναμ

Η Τότεναμ κέρδισε τους ίδιους 14 βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με διαφορά τερμάτων 12-5. Στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις, οι Σπερς ήταν πιο δυνατοί από τη Γουλβς (1:0), τη Νότιγχαμ (2:0) και τη Φούλαμ (2:1), ενώ σημείωσαν ισοπαλίες 2:2 με την Τσέλσι και 1:1 με τη Γουέστ Χαμ.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά, η Μάντσεστερ Σίτι είναι τεράστια φαβορί σ’ αυτό το ζευγάρι, αλλά υπό τον Κόντε, η Τότεναμ παλεύει σκληρά ενάντια σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Η πρόβλεψή μου είναι: και οι δύο ομάδες θα δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό στην επίθεση – και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,725.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *