The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

006-ManchesterCity-Tottenham-17.04

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Προημιτελικός – Φάση 1 από 2

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Etihad, Μάντσεστερ

Την Τετάρτη 17 Απριλίου, στο Μάντσεστερ, θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο παιχνίδι του προημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ των αγγλικών συλλόγων, όπου η Μάντσεστερ Σίτι θα φιλοξενεί την Τότεναμ. Στον πρώτο αγώνα οι Λονδρέζοι κέρδισαν με σκορ 1:0, αλλά ο δεύτερος αγώνας θα είναι ακόμα «πιο καυτός». Σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ.

Εξαιρετικό παιχνίδι μπροστά στους οπαδούς

Αυτή τη στιγμή η Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πολύ ισχυρή, ειδικά όταν παίζει μπροστά στους οπαδούς της. Εντός έδρας η ενδεκάδα του Γκουαρδιόλα κέρδισε τους τελευταίους 12 αγώνες, χάνοντας μόνο 3 γκολ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Τρομερό αποτέλεσμα. Και αν μιλήσουμε για τον πρώτο αγώνα των προημιτελικών, οι «πολίτες» φαινόταν καλύτερα από τους αντιπάλους τους, απλά δεν είχαν τύχη: ο Σέρχιο Αγουέρο δεν πέτυχε το πέναλτι και στο τέλος του παιχνιδιού η ομάδα έχασε όχι τον πιο λογικό γκολ. Αλλά μην ξεχνάτε ότι η ομάδα έπαιξε τον τελευταίο αγώνα την Κυριακή…

Τα «σπερς» είναι αδύναμα, ειδικά εκτός έδρας

Ταυτόχρονα η Τότεναμ κατάφερε να κερδίσει στην έδρα της, αν και λίγοι άνθρωποι το πίστευαν πριν από τον αγώνα. Απλώς τον τελευταίο μήνα οι παίκτες του Μαουρίσιο Ποκετίνο έχουν πέσει ορατά και άρχισαν να αποτυγχάνουν πολύ συχνά. Στον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι οι Λονδρέζοι γενικά δεν φαίνονται πολύ χειρότεροι από τους αντιπάλους τους, αλλά σίγουρα δεν είχαν αρκετό ζήλο για να κερδίσουν. Και φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι «σπερς» έχασαν τον Κέιν και τον Αλί και αυτό είναι μια μεγάλη απώλεια για το σύλλογο. Σε 7 εκτός αγώνες η ομάδα έχασε 6 φορές και κατάφερε να νικήσει ως εκ θαύματος την Μπορούσια Ντόρτμουντ (0:1).

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι γενικά πιο ισχυρή από την Τότεναμ, και ακόμα και τώρα φαίνεται πολύ καλύτερα. Επιπλέον, εντός έδρας οι «πολίτες» παίζουν πολύ καλύτερα, καθώς και οι «σπερς» εκτός έδρας δεν εντυπωσιάζουν. Ακόμα αξίζει να σημειωθεί η απώλεια των φιλοξενούμενων, οπότε μπορείτε ήρεμα να στοιχηματίσετε στους γηπεδούχους. Αλλά εμείς προτείνουμε να ποντάρετε σε γενική πρόκριση της Μάντσεστερ Σίτι, επειδή δεν μπορούν να κάνουν ούτε βήμα πίσω… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: η Μάντσεστερ Σίτι θα περάσει στο ημιτελικό με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *