The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

LONDON, ENGLAND - JANUARY 03: Phil Foden of Manchester City is challenged by Cesar Azpilicueta of Chelsea during the Premier League match between Chelsea and Manchester City at Stamford Bridge on January 03, 2021 in London, England. The match will be played without fans, behind closed doors as a Covid-19 precaution. (Photo by Ian Walton - Pool/Getty Images)

Πρωτάθλημα Αγγλίας          

Σάββατο, 8 Μαΐου 2021, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Το Σάββατο θα είναι γεμάτο με ενδιαφέροντα ποδοσφαιρικά γεγονότα, τραβάει την προσοχή η συνάντηση Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι, πρόβλεψη για τον αγώνα των αγγλικών γιγάντων δημοσιεύεται στον πόρο μας. Πώς θα τελειώσει η πρόβα του τελικού του Champions League;

Οι «πολίτες» μπορούν να κερδίσουν τον τίτλο

Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να εκπληρώσει το όνειρο των ιδιοκτητών και των οπαδών τους φέτος κερδίζοντας το Champions League. Οι «πολίτες» αυτή την εβδομάδα έχουν βγάλει εισιτήριο στον τελικό του πιο διάσημου ευρωπαϊκού τουρνουά, νικώντας ξανά εντός έδρας την ΠΣΖ 2:0, ενώ εκτός έδρας ήταν 2:1. Η κατάκτηση του τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ έχει γίνει τυπική, το πλεονέκτημα έναντι της δεύτερης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι 13 βαθμοί, αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» έπαιξαν ένα παιχνίδι λιγότερο. Η νίκη στον επερχόμενο αγώνα θα κάνει την Mancity πρωταθλήτρια πρόωρα, και θα είναι διπλή ευχαρίστηση να το κάνουν σε έναν τέτοιο αγώνα, επειδή λόγω της Τσέλσι σίγουρα δεν θα μπορέσουν να κερδίσουν τέσσερα τρόπαια αυτή τη σεζόν.

Οι Λονδρέζοι δεν πρέπει να εγκαταλείψουν την πρώτη τετράδα

Ο Τόμας Τούχελ έγινε επικεφαλής της Τσέλσι στα μέσα της σεζόν και μπορεί ήδη να καυχηθεί για σημαντική επιτυχία, ο σύλλογος επέστρεψε στο τοπ-4 της Πρέμιερ Λιγκ και έφτασε στον τελικό του εθνικού κυπέλλου. Και αυτή την εβδομάδα οι «αριστοκράτες» κατάφεραν να νικήσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης εντός έδρας 2:0, κάτι που τους επέτρεψε να φτάσουν στον τελικό του Champions League. Όλα φαίνονται πολύ αισιόδοξα, αλλά αν αποτύχουν στο τέλος της σεζόν, μπορούν να μείνουν χωρίς τρόπαια και ακόμη και το Champions League. Η διαφορά από την πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα είναι μόνο τρεις βαθμοί, είναι αδύνατο να εγκαταλείψουν το πρώτο κουαρτέτο, γιατί κανείς δεν εγγυάται ότι η ομάδα θα κερδίσει το προαναφερθέν Ευρωπαϊκό Κύπελλο στον τελικό.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έχουν ήδη παίξει δύο φορές αυτή τη σεζόν, ο πρώτος αγώνας πραγματοποιήθηκε στην Πρέμιερ Λιγκ και τελείωσε με μια άξια νίκη για τη Mancity με σκορ 3:1. Η δεύτερη συνάντηση πραγματοποιήθηκε σχετικά πρόσφατα, πριν από τρεις εβδομάδες, τότε η νίκη στον ημιτελικό του FA Cup γιορτάστηκε από τους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι 1:0.

Πρόβλεψη

Καθώς οι σύλλογοι πρέπει να παίξουν έναν πιο σημαντικό αγώνα στον τελικό του Champions League, περιμένουμε να δούμε προσεκτικό ποδόσφαιρο, όπου κανείς δεν θα ρισκάρει χωρίς λόγο. Η νίκη είναι πιο απαραίτητη για τη Mancity στον επερχόμενο αγώνα, ο τίτλος στο πρωτάθλημα δεν θα ξεφύγει. Οι προπονητές θα προσπαθήσουν ξανά να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον σε τακτική μάχη. Σας προτείνουμε να ποντάρετε εδώ στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *