The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Τσέλσι: προγνωστικά για τον αγώνα

МанчестерСити-Челси-08.01

Κύπελλο Αγγλίας – Τρίτος γύρος
Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2023, 6:30 μ.μ.
Etihad Stadium

Μεταξύ των κυριακάτικων αγώνων, υπάρχουν μερικοί που πρέπει να δείτε, συμπεριλαμβανομένης της πρόβλεψης για τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι, που ετοίμασαν οι ειδικοί μας. Οι ομάδες θα παίξουν στο Κύπελλο Αγγλίας.
Οι «πολίτες» είναι αποφασισμένοι να κερδίζουν κάθε παιχνίδι
Η Μανσίτι παίζει το δικό του παιχνίδι, μπορεί να μην είναι πάντα δυνατό να επιτευχθεί ένα αποτέλεσμα, αλλά δεν υπάρχουν παράπονα για το παιχνίδι. Τώρα ο σύλλογος βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, 5 βαθμούς πίσω από την κορυφαία Άρσεναλ, όλος ο αγώνας για τον τίτλο είναι ακόμα μπροστά. Οι «πολίτες» έχουν ήδη συνηθίσει το φορτωμένο πρόγραμμα και τον αγώνα για πολλά τρόπαια, οπότε σίγουρα δεν θα θυσιάσουν το Κύπελλο Αγγλίας. Ο σύλλογος είχε δύο απώλειες προσωπικού πριν από αυτή τη συνάντηση.
Η Τσέλσι βιώνει κρίση
Για τους Λονδρέζους, η κατάσταση μόνο χειροτερεύει, η ομάδα είναι δέκατη στο πρωτάθλημα, η διαφορά από την πρώτη τετράδα φτάνει τους 10 βαθμούς. Η Τσέλσι έχει κερδίσει μόνο ένα από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της, κάτι που είναι απαράδεκτο για έναν σύλλογο με τέτοια φιλοδοξία και οικονομική ικανότητα. Οι «αριστοκράτες» επικρίνονται ότι παίζουν στην επίθεση, δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου καθαροί και βαθμοφόροι επιθετικοί στην ομάδα. Επτά παίκτες κινδυνεύουν να χάσουν την προσεχή συνάντηση λόγω τραυματισμών
Προσωπικές συναντήσεις
Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν μόλις τις προάλλες, εντός της Premier League, τότε η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε την εκτός έδρας νίκη με σκορ 1:0, ήταν η τέταρτη σερί νίκη για τους «πολίτες» επί αντιπάλου και πάντα «στεγνή». Η Τσέλσι κέρδισε για τελευταία φορά αντίπαλο στο ιστορικό τελικό του Champions League το 2021.
Πρόβλεψη
Ο αγώνας έχει δυνατή διαφημιστική πινακίδα, ωστόσο, οι αποδόσεις είναι σαν να παίζουν ομάδες διαφορετικών επιπέδων, η Μανσίτι θεωρείται μεγάλο φαβορί. Εδώ μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι οι «πολίτες» είναι σε καλή κατάσταση, κάτι που δεν μπορούμε να πούμε για τους φιλοξενούμενους από το Λονδίνο. Περιμένουμε το πέρασμα των παικτών του Γκουαρδιόλα, ποντάρουμε εδώ στην επιτυχία των γηπεδούχων με χάντικαπ -1 γκολ και απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *