The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Σαουθάμπτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

Manchester City-Southampton-4.11

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Etihad Stadium, Μάντσεστερ

Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2018, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του 11ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Μάντσεστερ Σίτι θα φιλοξενεί τη Σαουθάμπτον εντός έδρας. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν ότι το προφανές φαβορί του ζευγαριού είναι οι μελλοντικοί γηπεδούχοι, οι οποίοι είναι σε εξαιρετική αθλητική φόρμα, αγωνίζονται με τη Λίβερπουλ για την ηγεσία στην κατάταξη και θα κάνουν ό, τι είναι δυνατό για να κερδίσουν αυτόν τον αγώνα. Όσον αφορά τη Σαουθάμπτον, οι “άγιοι” έχουν αδύναμη σεζόν, προφανώς, ο Χιουζ απλά δεν ξέρει τι να κάνει με την επιλογή των εκτελεστών.

Μετά από το διάλειμμα

Μετά από το διάλειμμα στα παιχνίδια των εθνικών η Μάντσεστερ Σίτι πραγματοποίησε τέσσερις αγώνες στους οποίους σημείωσε τέσσερις νίκες. Πρώτα, οι «πολίτες» αποδείχθηκαν ισχυρότεροι από την Μπέρνλεϊ στο παιχνίδι εντός έδρας με σκορ 5:0, στη συνέχεια στο  Χάκροβο επικράτησαν της Σαχτάρ Ντονέτσκ στο πλαίσιο του Champions League 3:0, και στη συνέχεια, νίκησαν με βεβαιότητα τη Τότεναμ 1:0 στο Στάδιο Γουέμπλεϊ. Το σκορ δεν πρέπει να είναι παραπλανητικός, ο Sir Alex άξιζε να σκοράρει  περισσότερα, αλλά η ποιότητα του χλοοτάπητα απέτρεψε. Σε γενικές γραμμές η Μάντσεστερ Σίτι είναι σε καλή κατάσταση, θα πρέπει να περιμένουμε μια άλλη νίκη της MΣ με αυτοπεποίθηση.

Σαουθάμπτον

Λίγες σεζόν πριν η Σαουθάμπτον έπαιξε στο Γιουρόπα Λιγκ και τώρα η ομάδα από τα νότια της χώρας βρίσκεται στο κάτω μέρος της κατάταξης χωρίς πολλές πιθανότητες να μπει στην πρώτη δεκάδα. Στις τελευταίες πέντε συναντήσεις η Σότον σημείωσε μόνο ένα γκολ στο τέρμα των αντιπάλων, το γκολ έπεσε στο αγώνα του αγγλικού πρωταθλήματος με την Έβερτον.

Πρόβλεψη

Είναι προφανές ότι στο ζευγάρι Μάντσεστερ Σίτι – Σαουθάμπτον είναι απαραίτητο να στοιχηματίσετε στους γηπεδούχους. Η Σαουθάμπτον στην επίθεση φαίνεται πολύ αδύναμη, και όσον αφορά την άμυνα, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η ΜΣ δεν θα μπορέσει να σκοράρει μερικά γκολ στο τέρμα των ερυθρόλευκων την Κυριακή.  Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με χάντικαπ -2 με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *