The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Σαουθάμπτον: προγνωστικά για στοίχημα

МанчестерСити-Саутгемптон-18.09

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Το Σάββατο η Μάντσεστερ Σίτι θα έχει την ρουτίνα της. Πρέπει να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την υπεράσπιση του τίτλου πρωταθλήματος. Από μόνη της, η επίσκεψη της Σαουθάμπτον δεν φαίνεται απειλητική. Θα είναι όμως τόσο εύκολα στο γήπεδο; Ή η Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά το απρόβλεπτο με αυτόν τον αγώνα;

Η Μάντσεστερ Σίτι, μετά από λάθος στην αρχή, άρχισε να αναδεικνύει νίκες

Οι «Πολίτες» ξεκίνησαν τη νέα σεζόν με λάθη. Φυσικά, σε σύγκριση με την περσινή σεζόν, αυτά ήταν μικροπράγματα, γιατί το 2020 ο Γκουαρδιόλα και οι παίκτες του αναζητούσαν το παιχνίδι τους για πολύ καιρό. Τώρα θα χρειάζονταν επίσης έναν ολοκληρωμένο σέντερ φορ – ακόμη και ο Πεπ παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχει (διεξήχθησαν οι διαπραγματεύσεις για τον Κέιν και τον Ρονάλντο κιόλας, αλλά ανεπιτυχώς). Και χωρίς σκόρερ στην αρχή σημειώθηκαν «ξερές» ήττες από τη Λέστερ (Σούπερ Καπ) και την Τότεναμ (Πρέμιερ Λιγκ). Αλλά στη συνέχεια ο Καταλανός μπόρεσε να κάνει τις απαραίτητες προσαρμογές. Αλλά τώρα ο φόρτος εργασίας στο Champions League αυξάνεται, οπότε η εναλλαγή φαίνεται να είναι αναπόφευκτη.

Η Σαουθάμπτον τα καταφέρνει χωρίς ήττες

Οι «Άγιοι» θεωρούνται τώρα το πολύ ως μεσαία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Και όταν ξεκίνησαν το νέο πρωτάθλημα με εκτός έδρας ήττα από την Έβερτον 1-3, φάνηκε ότι τίποτα καλό δεν επιφυλάσσεται για την ομάδα τη νέα σεζόν. Στη συνέχεια, όμως, οι παίκτες του Ραλφ Χάσενχιουτλ κατάφεραν να σημειώσουν ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η σειρά των «ισόπαλων» αποτελεσμάτων συνεχίστηκε με 2-2 με τη Νιούκασλ τον Αύγουστο (ο Ουόρντ-Προυζ ισοφάρισε στο 96ο λεπτό) και 0-0 με τη Γουέστ Χαμ το περασμένο Σαββατοκύριακο. Με τη μέτρια Νιούπορτ ο συνήθως διατηρημένος «Soton» τα σκίσε ειλικρινά στο Λιγκ Καπ, οι Ουαλοί νικήθηκαν με 8-0! Σε γενικές γραμμές, φαίνεται ότι ο αγώνας για επιβίωση δεν απειλεί αυτόν τον σύλλογο, υπάρχουν σαφώς πιο αδύναμοι στην τρέχουσα Πρέμιερ Λιγκ.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει κερδίσει 9 από τις 10 τελευταίες συναντήσεις της. Τον περασμένο Ιούλιο η Σαουθάμπτον κατάφερε να τερματίσει το σερί αυτό με νίκη. Αλλά έχασε ξανά δύο φορές την περασμένη σεζόν, 1-0 εντός και 5-2 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Φυσικά, περιμένουν τη νίκη της πρωταθλήτριας, και αρκετά εύκολη. Αλλά η Σαουθάμπτον προφανώς θα περάσει σε άμυνα και δεν είναι σίγουρο ότι θα παραδοθεί τόσο εύκολα. Ποντάρουμε στο σύνολο είναι κάτω από 3,5 (απόδοση – 1,94).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *