The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον ΡΜ Λειψίας: προγνωστικά για στοίχημα

МанчестерСити-РБЛейпциг-15.09

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Α – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Μάντσεστερ. Γήπεδο Etihad

Η πρώτη αγωνιστική του Champions League θα συνεχιστεί με μια ενδιαφέρουσα συνάντηση μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και ΡΒ Λειψίας.

Μάντσεστερ Σίτι

Στην τελευταία εκστρατεία,η Μάντσεστερ Σίτι έχασε στον τελικό και τώρα περιμένει να έχει τουλάχιστον την ίδια απόδοση. Οι παίκτες του Γκουαρδιόλα έχουν ήδη κερδίσει μια εντυπωσιακή κίνηση. Έχοντας ηττηθεί 0:1 από την Τότεναμ, στα επόμενα ματς νίκησαν συντριπτικά τους Νόριτς (5:0), Άρσεναλ (5:0) και Λέστερ (1:0).

ΡΜ Λειψίας

Μετά την αλλαγή στην προπονητική γέφυρα, η ΡΜ Λειψίας έγινε πολύ πιο αδύναμη. Για παράδειγμα, στη Bundesliga, οι «ταύροι» έχασαν σε τρία από τα τέσσερα παιχνίδια, από τη Μάιντς (0:1), τη Βόλφσμπουργκ (0:1) και την Μπάγερν Μονάχου (1:4). Ανάμεσα σε αυτές τις αποτυχίες, σημειώθηκε μια εντυπωσιακή νίκη με σκορ 4:0 επί της Στουτγκάρδης.

Πρόβλεψη

Υπάρχει τεράστια διαφορά κλάσης μεταξύ των ομάδων αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα τρέξει αμέσως για να αποδείξει τις φιλοδοξίες της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι στο πρώτο ημίχρονο και τον αγώνα με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *