The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον ΡΜ Λειψίας: προγνωστικά για τον αγώνα

МанчестерСити-РБЛейпциг-14.03

Champions League – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023, 10:00 μ.μ.

Etihad Stadium

Ήδη αυτή την εβδομάδα θα γίνουν γνωστά τα ονόματα όλων των ομάδων που θα παίξουν στα προημιτελικά του Champions League, στις 14 Μαρτίου θα διεξαχθούν αγώνες της δεύτερης φάσης, σε έναν από αυτούς θα παίξουν Μάντσεστερ Σίτι και ΡΜ Λειψίας, η πρόβλεψη δημοσιεύεται στον πόρο μας.

Η Μανσίτι κάνει άλλη μια προσπάθεια να κατακτήσει το Champions League

Για πολύ καιρό, η Μάντσεστερ Σίτι είναι ένας από τους ισχυρότερους συλλόγους στην Ευρώπη, ωστόσο οι «πολίτες» δεν μπορούν να κατακτήσουν με τίποτα το Champions League, κάτι που έχει γίνει ο κύριος στόχος. Στην Πρέμιερ Λιγκ, η ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση, 5 βαθμούς πίσω από την Άρσεναλ, στον τελευταίο γύρο μετά βίας κατάφερε να στριμώξει εκτός έδρας την Κρίσταλ Πάλας 1:0. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα τουρνουά, η εν λόγω νίκη ήταν η τέταρτη στη σειρά. Ο Γκουαρδιόλα δεν έχει απώλειες προσωπικού πριν από την επερχόμενη  συνάντηση.

Οι «ταύροι» πρέπει να παίξουν στο όριο

Η ΡΜ Λειψίας στάθηκε σίγουρα άτυχη με την κλήρωση σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης, αλλά η ομάδα προσπαθεί να παλέψει με αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας. Στην εγχώρια αρένα οι «ταύροι» είναι τρίτοι, αν και δύο διώκτες ταυτόχρονα είναι πίσω μόνο σε πρόσθετους δείκτες. Στον τελευταίο γύρο, ο σύλλογος νίκησε εντός έδρας την Γλάντμπαχ με σκορ 3:0. Επίσης, οι «ταύροι» συνεχίζουν να αγωνίζονται στο Κύπελλο Γερμανίας, όπου έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά. Τρεις παίκτες θα χάσουν την προσεχή συνάντηση λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Η Μάντσεστερ Σίτι θεωρήθηκε φαβορί στο πρώτο παιχνίδι, ο αγγλικός σύλλογος είχε την πρωτοβουλία και άνοιξε το σκορ, αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει το πλεονέκτημα, οι ομάδες έπαιξαν 1:1.

Πρόβλεψη

Τυπικά, η ίντριγκα σε αυτό το ζευγάρι παραμένει, παρόλο που οι «πολίτες» θεωρούνται φαβορί και η απόδοση επιτυχίας τους πέφτει ραγδαία. Η ΡΜ Λειψίας είναι καλή και οργανωμένη ομάδα, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να αντισταθεί στη Μανσίτι. Οι παίκτες του Γκουαρδιόλα σίγουρα θα προσπαθήσουν να υπαγορεύσουν τους όρους τους, αλλά οι φιλοξενούμενοι μπορούν να βρουν την ευκαιρία τους στην αντεπίθεση. Πιστεύουμε ότι πρέπει να μπει το στοίχημα στη νίκη των «πολιτών» με χάντικαπ -1 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με χάντικαπ -1 και απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *