The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: προγνωστικά για στοίχημα

МанчестерСити-РеалМадрид-26.04_cr

Champions League – Ημιτελικός – Φάση 1 από 2

Τρίτη, 26 Απριλίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Στις 26 Απριλίου, θα μας επιστρέψει το Champions League, Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης θα έχουν τη δική τους μάχη, διαβάστε την πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των κορυφαίων συλλόγων στον πόρο μας.

Οι «πολίτες» κάνουν άλλη μια προσπάθεια να κερδίσουν το Champions League

Η Mansity δείχνει το σήμα κατατεθέν του ποδόσφαιρο και προσπαθεί να αξιοποιήσει στο έπακρο την κατάσταση. Τώρα ο σύλλογος διεκδικεί δύο τρόπαια, οι «πολίτες» προηγούνται στην Πρέμιερ Λιγκ, μπροστά από τη Λίβερπουλ μόλις έναν βαθμό. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Γκουαρδιόλα κατάφεραν να νικήσουν εντός έδρας τη Γουότφορντ με 5-1. Η κατάκτηση του τίτλου πρωταθλήματος για τον σύλλογο δεν είναι πλέον πρόβλημα, αλλά το Champions League δεν έχει κατακτηθεί ακόμη από τους «πολίτες». Η ομάδα σίγουρα άξιζε να κερδίσει αυτό το Ευρωπαϊκό Κύπελλο, αλλά η υπεροχή πρέπει να φανεί στο γήπεδο. Ο Κανσέλου δεν θα παίξει στην επερχόμενη μάχη λόγω κίτρινων καρτών, οι Στόουνς και ο Γουόκερ είναι υπό αμφισβήτηση, οπότε μπορεί να υπάρξουν προβλήματα στην άμυνα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μεγάλη εμπειρία

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να φτάσει στα ημιτελικά του Champions League, κάτι που ήταν ένα ωραίο μπόνους για τις «μαρέγκες», γιατί προτεραιότητα έχει η Πριμέρα, όπου ουσιαστικά ο σύλλογος έγινε πρωταθλήτρια. Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να μπει στα πλέι οφ με τόσο ισχυρές ομάδες όπως η ΠΣΖ και η Τσέλσι. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα κέρδισε την Οσασούνα εκτός έδρας με σκορ 3:1, ο Καρίμ Μπενζεμά δεν μετέτρεψε δύο πέναλτι. Οκτώ παίκτες ταυτόχρονα δεν θα βοηθήσουν τον σύλλογο στην επερχόμενη μάχη, η έλλειψη του Κασεμίρο θα είναι σημαντική, ο Μαρσέλο, ίσως ο Αλάμπα δεν θα παίξει.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι δεν έχουν τόσο μεγάλη ιστορία σε αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά συναντήθηκαν δύο φορές στα πλέι οφ του Champions League. Η πρώτη φορά ήταν το 2016, όταν η Ρεάλ ήταν πιο δυνατή στους ημιτελικούς – 0:0 εκτός έδρας και 1:0 εντός. Η Μανσίτι πήρε εκδίκηση το 2020 όταν κέρδισε δύο φορές τη Ρεάλ Μαδρίτης με το ίδιο σκορ 2-1 στους 16.

Πρόβλεψη

Αν συνυπολογίσουμε το παιχνίδι και το κίνητρο, ο αγγλικός σύλλογος δείχνει προτιμότερος, της ίδιας άποψης είναι και οι στοιχηματιστές. Η απόδοση στους «πολίτες» πέφτει σταδιακά, αν και σίγουρα δεν θα είναι εύκολο να αντιμετωπίσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης. Πιστεύουμε ότι τα παιδιά του Γκουαρδιόλα είναι ικανά να κερδίσουν αυτή τη συνάντηση, στοιχηματίζουμε στην επιτυχία τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *