The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον ΠΣΖ: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерСити-ПСЖ-04.05

Champions League – Ημιτελικός – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 4 Μαΐου 2021, 10 :00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Στις 4 Μαΐου, ο πρώτος φιναλίστ θα καθοριστεί στο Champions League, καθώς το δεύτερο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και ΠΣΖ, πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των σούπερ κλαμπ δημοσιεύεται στον πόρο μας.

Η Mancity ονειρεύεται εδώ και καιρό για το τίτλο του Champions League

Στην Premier League ο τίτλος έχει σχεδόν κερδηθεί, το League Cup κερδήθηκε, δεν λειτούργησε μόνο κάτι στο FA Cup, όπου η Mancity έχασε από την Τσέλσι με σκορ 0:1. Μετά τον αγώνα στο Παρίσι οι «πολίτες» έχουν ήδη καταφέρει να νικήσουν την Κρίσταλ Πάλας 2:0. Ο Γκουαρδιόλα έβγαλε μια πειραματική σύνθεση, αφήνοντας τους De Bruyne, Gundogan, Bernardo Silva, Marez στο πάγκο. Η Σίτι ξεκινά το δεύτερο αγώνα με ένα άνετο πλεονέκτημα, το οποίο δεν πρέπει να χάσει, αν και το αποτέλεσμα της πρώτης συνάντησης είναι ώρα να ξεχάσει.

Οι Παριζιάνοι μπορεί να μείνουν χωρίς τίποτα

Η ΠΣΖ αυτή τη σεζόν μπορεί είτε να συλλέξει όλα τα τρόπαια είτε να μείνει χωρίς τίποτα, η δεύτερη επιλογή είναι προς το παρόν πιο πιθανή. Κατ’ αρχάς, θα είναι πολύ δύσκολο να καλύψουν τη διαφορά με τη Mancity. Στη Λιγκ 1 ο σύλλογος παραμένει δεύτερος, ένας βαθμό πίσω από τη Λιλ, οπότε πρέπει να κερδίσει και να ελπίζει στο λάθος του ανταγωνιστή. Οι Παριζιάνοι κέρδισαν τον τελευταίο αγώνα τους εναντίον της Λανς με σκορ 2:1 χωρίς τον Μπαπέ, η συμμετοχή του Γάλλου είναι αμφισβητήσιμη και στο επερχόμενο παιχνίδι, είχε έναν ελαφρύ τραυματισμό.

Ανάλυση της πρώτης συνάντησης

Η ΠΣΖ ξεκίνησε τον αγώνα στο Παρίσι πιο ενεργά, μια τέτοια δραστηριότητα ανταμείφθηκε, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα 1:0. Το γκολ ήταν συνηθισμένο, ο Ντι Μαρία σούταρε απ’ το κόρνερ και ο Marquinhos απελευθερώθηκε εύκολα από την κάλυψη, κερδίζοντας εύκολα τον Έντερσον. Μετά την επίτευξη του γκολ, ξεκίνησε το παιχνίδι με αντεπιθέσεις, αλλά δεν σημειώθηκαν γκολ μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι «πολίτες» κατάφεραν να ανατρέψουν τον αγώνα και να αρπάξουν τη νίκη με σκορ 2:1. Πρώτα, ο De Bruyne ισοφάρισε. Τελεία στον αγώνα έβαλε ο Marez, σκοράροντας μετά από το φάουλ.

Πρόβλεψη

Οι αποδόσεις στη νίκη των γηπεδούχων πέφτουν γρήγορα, η Mancity έδειχνε καλύτερα στον πρώτο αγώνα και θα έπρεπε να φτάσει στον τελικό. Οι Παριζιάνοι θα αρχίσουν κάποια στιγμή να ρισκάρουν, κάτι που θα πρέπει να εκμεταλλευτεί η γηπεδούχος ομάδα. Στοιχηματίζουμε στην ξεκάθαρη νίκη των «πολιτών» σε αυτήν τη μάχη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *