The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Νότιγχαμ Φόρεστ: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерСити-Ноттингем-31.08

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022, 9:30 μ.μ.

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Ορισμένες χώρες δεν μπορούν απλώς να αφήσουν τους παίκτες να ξεκουραστούν αυτή την εβδομάδα. Δεν θα υπάρχουν Champions League και άλλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πράγμα που σημαίνει ότι θα κορεστούν το πρόγραμμα στην εγχώρια αρένα παίζοντας την περιοδεία στην Premier League. Περισσότεροι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για την Τετάρτη. Η πρωταθλήτρια, Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Υπάρχει τουλάχιστον κάποια ίντριγκα σε αυτό το ζευγάρι; Η συντακτική επιτροπή του ιστότοπου δημοσίευσε αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα στις 31 Αυγούστου 2022.

Η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να κάνει μερικά λάθη στη νέα κλήρωση

Οι «πολίτες», οι οποίοι την περασμένη σεζόν υπερασπίστηκαν τον τίτλο στο Foggy Albion, έγιναν, φαίνεται, μόνο ισχυρότεροι. Αφού διέγραψε τους Γκάμπριελ Ζεσούς, Στέρλινγκ και Ζιντσένκο, καθώς και αποχαιρέτησε τον Φερναντίνιο, ο γίγαντας αγόρασε με τους Αλβάρες (ο Τζούλιαν αποκτήθηκε τον χειμώνα), Ολάντ, Φίλιπς και Σέρχιο Γκόμεζ. Αλλά με σίγουρες νίκες επί της φαινομενικά δυνατής Γουέστ Χαμ και ειδικά της Μπόρνμουθ, σημειώθηκαν και 1-3 στο Σούπερ Καπ με τη Λίβερπουλ. Το σκορ θα μπορούσε να είχε επαναληφθεί στο γήπεδο της Νιούκασλ Γιουνάιτεντ, αλλά κατάφεραν να κερδίσουν το έλλειμμα 2 τερμάτων εκεί. Επιπλέον, η Κρίσταλ Πάλας κέρδισε το 1ο ημίχρονο με 2-0. Όμως μετά το διάλειμμα, ο Έρλινγκ και η παρέα απάντησαν με 4 γκολ τους.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ κάνει τα πρώτα της βήματα στην Πρέμιερ Λιγκ

Οι Foresters είναι ένας θρύλος του ποδοσφαίρου, με 2 νίκες στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο υπό τον Brian Clough. Και στην Πρέμιερ Λιγκ, επίσης, υπήρχαν παραστάσεις, αλλά όλα τελείωσαν στα τέλη του περασμένου αιώνα. Για πολλά χρόνια δεν ήταν δυνατή η επιστροφή και η σημαντική ανακάλυψη του 2021/2022 ήταν απροσδόκητη. Το στοίχημα στον Steve Cooper έπαιξε ακόμη περισσότερο από ό,τι αναμενόταν: με τον Ουαλό η ομάδα κατάφερε να σκαρφαλώσει στην 6η θέση της κανονικής περιόδου και μετά και σημειώθηκε η νίκη στα πλέι οφ. Ωστόσο, ελάχιστα έχουν απομείνει από αυτή την ομάδα, έχουν ήδη προσληφθεί 2 δωδεκάδες παίκτες. Υπάρχουν αμφιβολίες ότι αυτό θα ωφελήσει, γιατί οι νεοφερμένοι έρχονται ήδη κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αλλά ήδη στο ενεργητικό, μετά την ήττα στον 1ο αγώνα στο γήπεδο της Νιούκασλ Γιουνάιτεντ, είναι η νίκη επί της ισχυρής Γουέστ Χαμ, μετά την οποία η ισοπαλία εντός έδρας με την Έβερτον ήδη αντιλαμβάνεται χωρίς ενθουσιασμό, καθώς και η νίκη 3-0 στο κύπελλο με την Γκρίμσμπι. Από την άλλη, τη Τότεναμ και το Κέιν προσωπικά δεν κατάφεραν να νικήσουν a priori. Ο Χάρι έκανε διπλό, οι Σπερς κέρδισαν με 2-0.

Προηγούμενοι αγώνες

Τις τελευταίες 2 δεκαετίες, όταν η Μάντσεστερ Σίτι ανέβηκε από το Τσάμπιονσιπ το 2002, υπήρξε μόνο 1 συνάντηση στο κύπελλο, τον Ιανουάριο του 2009. Τότε η Νότιγχαμ Φόρεστ κέρδισε με σκορ 3-0, στο γήπεδο των «πολιτών» κιόλας.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι χρειάζεται μια ήσυχη, άνετη νίκη και η άφιξη ενός νεοφερμένου από αυτή την άποψη είναι ό,τι καλύτερο. Περιμένουμε τη νίκη των «πολιτών» με χάντικαπ -2,5 και απόδοση 1,7.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *