The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Νιούκασλ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

ManchesterCity-Newcastle-01.09

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2018, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στην επόμενη περιοδεία της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η  Μάντσεστερ Σίτι στο «Etihad Stadium» θα φιλοξενεί τη Νιούκασλ Γιουνάιτεντ. Οι Μακούνιοι σε αυτό το ζευγάρι είναι ξεκάθαρο φαβορί. Πριν από τον αγώνα είναι δύσκολο να πει κανείς πώς οι «καρακάξες» μπορεί να μη χάσουν συντριπτικά από τη Σίτι, η οποία από τους πρώτους επίσημους αγώνες του πρωταθλήματος δείχνει εξαιρετικά υψηλό επίπεδο του ποδοσφαίρου, αλλά έχει ήδη καταφέρει να σκοντάψει και να χάσει βαθμούς.

Στην πέμπτη θέση

Τους βαθμούς από τη Μάντσεστερ Σίτι πήρε η Γουλβερχάμπτον Γουόντερερς, η οποία αν και είναι νεοφερμένος στην αγγλική ελίτ, αλλά ταυτόχρονα η σύνθεση των «λύκων» δεν είναι σε καμία περίπτωση αδύναμη. Ο αγώνας έληξε με ισοπαλία 1:1, αλλά αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι «πολίτες» σε αυτή τη συνάντηση δεν εφάρμοσαν τουλάχιστον τρεις εξαιρετικές στιγμές, καθώς και οι «λύκοι» σημείωσαν το δικό τους στόχο με το χέρι. Πώς αυτή τη στιγμή δεν παρατήρησε ο βοηθός του κύριου διαιτητή του αγώνα είναι ακατανόητο.

Θα υποφέρουν

Ενώ η Νιούκαστλ πηγαίνει ταξίδι στο Μάντσεστερ για να υπερασπιστεί τα μηδενικά στον πίνακα αποτελεσμάτων, αλλά μετά την απώλεια των βαθμών στο Γουλβερχάμπτον δεν πρέπει να υπολογίζει την επιείκεια της ενδεκάδας του Γκουαρντιόλα. Στους πρώτους τρεις γύρους οι «καρακάξες» έπαιξαν ισοπαλία με την Κάρντιφ εκτός έδρας, έχασαν από τη Τότεναμ 1:2 και Τσέλσι 1:2. Οι «μαυρόασπροι» έχουν εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα, είναι πολύ πιθανό ότι μετά τον όγδοο γύρο η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ θα βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει σπαταλήσει μερικές αληθινές στιγμές στον αγώνα ενάντια στη Γουόντερερς, αλλά είναι απίθανο να σταθούν τόσο τυχεροί και οι παίκτες της Νιούκασλ Γιουνάιτεντ όσο οι «λύκοι». Πιστεύεται περισσότερο ότι η Μάντσεστερ Σίτι από τις «καρακάξες» θα κάνει «κοτολέτα» και θα σκοράρει στην ομάδα του Rafa Benitez τουλάχιστον τρία γκολ. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στο ατομικό σύνολο των γηπεδούχων μοιάζει με μια καλή επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το ατομικό σύνολο της Μάντσεστερ Σίτι είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *