The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Νιούκασλ Γιουνάιτεντ: προγνωστικά για στοίχημα

МанчестерСити-Ньюкасл-08.05_cr

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 8 Μαΐου 2022, 6:30 μ.μ.

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Στο Foggy Albion πλησιάζει το τέλος της σεζόν στην τοπική Premier League. Και μέχρι στιγμής η απάντηση στο κύριο ερώτημα είναι άγνωστη: ποιος θα γίνει πρωταθλήτρια Αγγλίας; Ο ηγέτης της κλήρωσης, Μάντσεστερ Σίτι, φιλοξενεί την Κυριακή τη Νιούκασλ Γιουνάιτεντ. Υπάρχει κάποια ίντριγκα σε αυτό το ζευγάρι; Ο ιστότοπος περιέχει μια αποκλειστική πρόβλεψη για αυτόν τον ποδοσφαιρικό αγώνα στις 8 Μαΐου 2022.

Η Μάντσεστερ Σίτι αναγκάστηκε να δώσει ό,τι καλύτερο

Οι «πολίτες» αυτή την εβδομάδα πάλεψαν με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το διακύβευμα ήταν η πρόκριση στον τελικό του Champions League. Και το γεγονός ότι εντός έδρας με τον ισπανικό μεγαλείο δεν ήταν δυνατό να δώσουν το μέγιστο δυνατό, το οποίο, έχοντας προηγηθεί τρεις φορές με 2 γκολ, περιορίστηκαν σε ελάχιστη νίκη, οδήγησε στο γεγονός ότι πάνε έπρεπε να πάω στην Ισπανία με ένα μέτριο μειονέκτημα. Φαινόταν ότι αυτό ήταν αρκετό, ειδικά από τη στιγμή που ο Μαχρέζ άνοιξε το σκορ. Όμως, κερδίζοντας στο 90ο λεπτό, οι Βρετανοί κατάφεραν να αποκλειστούν στην παράταση. Ταυτόχρονα δεν πρέπει αν χαλαρώσουν στην εγχώρια αρένα. Στην Πρέμιερ Λιγκ υπάρχει επίμονος αγώνας με τη Λίβερπουλ. Πριν από λίγο καιρό τα παιδιά του Κλοπ έπαιξαν εντός έδρας ισοπαλία, 2-2. Αυτό διατήρησε το status quo, προβάδισμα 1 πόντου για τη νυν πρωταθλήτρια. Όλα λοιπόν είναι προφανή: πρέπει μόνο να κερδίζει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Και οι 3 προηγούμενοι αγώνες κερδήθηκαν «με διαφορά», αλλά χρειάζεται συνέχεια.

Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ ήδη κατάφερε να εκπλήξει τους πάντες

Οι «καρακάξες» ξεκίνησαν πολύ χάλια και η αλλαγή του τεχνικού δεν βοηθούσε για αρκετό διάστημα. Ωστόσο, το έργο του Eddie Howe μπόρεσε να φέρει ποιοτική βελτίωση το χειμώνα και λόγω της γενναιοδωρίας των νέων ιδιοκτητών της Σαουδικής Αραβίας, τον Ιανουάριο ήταν δυνατό να κάνουν καλές αγορές στο «παράθυρο μεταγραφής». Ως αποτέλεσμα, κατάφεραν να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Και 4 συνεχόμενες νίκες τον Απρίλιο θα μπορούσαν να τους επιτρέψουν να αποκτήσουν επιτέλους θέση στη ζώνη άνεσης στη μέση της βαθμολογίας. 43 βαθμοί εγγυούνται μη πτώση στο Τσάμπιονσιπ. Αλλά «ασπρόμαυροι», φαίνεται, μέχρι στιγμής έχουν τρελό θάρρος. Στον τελευταίο γύρο μπόρεσε να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στη Λίβερπουλ, η οποία κέρδισε ελάχιστα, λόγω του μοναδικού γκολ του Νάμπι Κεϊτά.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μάντσεστερ Σίτι φυσικά έχει ένα αξιοσημείωτο πλεονέκτημα στις προσωπικές συναντήσεις. Οι «πολίτες» κέρδισαν και τους 4 τελευταίους αγώνες με συνολικό σκορ 15-3, εκ των οποίων 4-0 τον Δεκέμβριο.

Πρόβλεψη

Η Σίτι είναι υποχρεωμένη να τα σκίσει για να σώσει τη σεζόν τουλάχιστον στην Πρέμιερ Λιγκ. Ποντάρουμε στη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με χάντικαπ -2 γκολ και απόδοση 1,88.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *