The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Νιουκάσλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерСити-Ньюкасл-26.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Μάντσεστερ. Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Η Μάντσεστερ Σίτι θα δοκιμάσει τις αντοχές της Νιούκασλ την 15η αγωνιστική ημέρα της Πρέμιερ Λιγκ.

Μάντσεστερ Σίτι

Σε αυτό το στάδιο της σεζόν η Μάντσεστερ Σίτι, αντί του συνηθισμένου αγώνα για τον τίτλο στο πρωτάθλημα, καταλαμβάνει μόνο την όγδοη θέση με 23 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 19:12. Από την άλλη πλευρά, οι «πολίτες» διέφυγαν από ένα φιάσκο σε πρόσφατες αντιπαραθέσεις με τους Μπέρνλι (5-0), Φούλαμ (2-0), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-0), Γουέστ Μπρόμιτς (1-1) και Σαουθάμπτον (1-0).

Νιουκάσλ

Την ίδια στιγμή η Νιουκάσλ νίκησε την Κρίσταλ Πάλας 2:0 και την Γουέστ Μπρόμιτς 2:1, έπαιξε ισοπαλία 1:1 με τη Φούλαμ και έχασε 0:2 από την Τσέλσι και 2:5 από τη Λιντς. Με 18 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 17:22, οι «καρακάξες» είναι δωδέκατοι, κάτι που τους ταιριάζει απόλυτα.

Πρόβλεψη

Δεν νομίζω ότι αυτός ο αγώνας θα είναι πλούσιος σε γκολ. Ωστόσο, το επιθετικό δυναμικό της Μάντσεστερ Σίτι έχει μειωθεί απότομα, ενώ η Νιουκάσλ δεν πρόκειται να ρισκάρει πολύ, βρισκόμενη στο ρόλο προφανή αουτσάιντερ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,94.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *