The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Μπράιτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерСити-Брайтон-13.01b

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021, 9:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Μάντσεστερ. Στάδιο Etihad

Ο δέκατος όγδοος γύρος της Premier League θα συνεχιστεί την Τετάρτη με τον έναν αγώνα μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Μπράιτον.

Μάντσεστερ Σίτι

Τον τελευταίο καιρό η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε εξαιρετική φόρμα, χάρη στην οποία νίκησε με αυτοπεποίθηση την Τσέλσι 3:1, την Νιούκασλ 2:0 και τη Σαουθάμπτον 1:0, έχοντας προηγουμένως παίξει ισοπαλία 1:1 με τη Γουέστ Μπρόμιτς και 0:0 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έτσι, οι Πολίτες, με 29 βαθμούς, διαφορά τερμάτων 24:13 και δύο εφεδρικές συναντήσεις, κατέχουν την πέμπτη θέση της κατάταξης.

Μπράιτον

Η Μπράιτον, από την άλλη πλευρά, αγωνίζεται προβλέψιμα για να διατηρήσει τη θέση της στην ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου. Συγχρόνως, επλήγη από σύνδρομο ισοπαλιών. Ήττα 0:1 από την Άρσεναλ, καθώς και ισοπαλίες με τους Γούλβερχαμπτον (3:3), Γουέστ Χαμ (2:2), Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (1:1) και Φούλαμ (0:0), μετά από ένα τέτοιο τμήμα του Πρωταθλήματος οι «γλάροι» με 14 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 21:28 βρίσκονται στη δέκατη έκτη θέση.

Πρόβλεψη

Πιστεύω ότι ο πρώτος πραγματικά σοβαρός αντίπαλος στο πρόσωπο της Μάντσεστερ Σίτι που είναι σε εξαιρετική φόρμα θα δείξει γρήγορα στην Μπράιτον το πραγματικό της επίπεδο, κερδίζοντας το αουτσάιντερ με άνετο περιθώριο τουλάχιστον δύο γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *