The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Μπράιτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерСити-Брайтон-20.04_cr

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Το Σαββατοκύριακο στόλισε, μεταξύ άλλων, μια ακόμη αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ, στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Μέσα στην εβδομάδα θα συνεχίσουν να παλεύουν, ερήμην, για τη νίκη στο πλαίσιο της βασικής τους πλατφόρμας, της Premier League. Οι «πολίτες» θα φιλοξενήσουν την Μπράιτον την Τετάρτη και, φυσικά, μπορεί να υπάρξει μόνο ένας στόχος – η νίκη. Θα καταφέρουν όμως τα αστέρια του Πεπ Γκουαρδιόλα να τον πετύχουν χωρίς προβλήματα; Οι αναγνώστες του ιστότοπου έχουν πρόσβαση σε ατομική πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 20 Απριλίου 2022.

Η Μάντσεστερ Σίτι έθεσε τους υψηλότερους στόχους για τον εαυτό της

Οι «πολίτες» προσπαθούν να πετύχουν αποτελέσματα όπου κι αν παίξουν. Η περασμένη εβδομάδα ήταν πλούσια για αυτούς. Πρώτα, την Τετάρτη, ο δεύτερος προημιτελικός με την Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν μακελειό. Εντός έδρας οι Ισπανοί κέρδισαν ελάχιστα, οπότε αρκούσε στη Μαδρίτη μια μη τυπική ισοπαλία χωρίς τέρματα. Στη συνέχεια οι παίκτες του Γκουαρδιόλα έπαιξαν ένα εξίσου σημαντικό ματς, στον ημιτελικό του κυπέλλου της χώρας, με τη Λίβερπουλ. Έχοντας αποτύχει στο 1ο ημίχρονο, όπου ο Steffen αστόχησε τρεις φορές, η ομάδα έχασε. Τώρα πρέπει να δώσει βάση στην Πρέμιερ Λιγκ. Λόγω του 2-2 με τους ίδιους «κόκκινους» στις 10 Απριλίου, κατέστη δυνατή η διατήρηση του status quo, 1 βαθμός διαφορά. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι τα παιδιά του Κλοπ απλώς περιμένουν τον ανταγωνιστή να κάνει λάθος.

Η Μπράιτον απέτυχε να επιδείξει σταθερότητα

Οι «γλάροι» παίζουν υπό τον Γκράχαμ Πότερ εδώ και αρκετά χρόνια. Θεωρείται ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους τεχνικούς και το 2021 όλοι περίμεναν τον Albion να περάσει στη νέα κλήρωση. Αλλά μετά από ένα πραγματικά ενθαρρυντικό ξεκίνημα, η ομάδα ξέφυγε γρήγορα στο γεγονός ότι άρχισε να βγάζει ισοπαλίες με εκπληκτική κανονικότητα και εκεί έχασε 6 συνεχόμενες φορές στην Premier League, καταστρέφοντας εντελώς τις αποδόσεις της της σεζόν 2021/2022. Ακόμη και η ισοπαλία με την οποία ξεκίνησε τον Απρίλιο δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στο ενεργητικό, εντός έδρας δεν μπόρεσαν να σκοράρουν απέναντι στο βασικό αουτσάιντερ, τη Νόριτς. Το πιο απροσδόκητο ήταν το 2-1 στο γήπεδο της Άρσεναλ στις 9 Απριλίου. Και μετά κέρδισαν έναν άλλο μητροπολιτικό γίγαντα, την Τότεναμ, με το μοναδικό γκολ του Τροσάρ στο τέλος.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να έχει ένα συντριπτικό προβάδισμα μεταξύ τους, συμπεριλαμβανομένου του 4-1 αυτή τη σεζόν. Αλλά η μοναδική νίκη της Μπράιτον ήταν λιγότερο από ένα χρόνο πριν, τον Μάιο του 2021. Τότε η πρωταθλήτρια φαίνεται να έχει χαλαρώσει: έστω και στη μειοψηφία προηγήθηκε με 2-0, αλλά αστόχησε τρεις φορές.

Πρόβλεψη

Όλοι είναι σίγουροι για μια εύκολη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι. Αλλά η βελτίωση της φόρμας της Μπράιτον μας κάνει να κοιτάξουμε προς την ουδέτερη επιλογή του «over 3» (απόδοση 1,98).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *