The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Μπορούσια Ντόρτμουντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

ManchesterCity-BorussiaDortmund-21.07

Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών

Σόλτζερ Φιλντ , Σικάγο

Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018, 4:05 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το ερχόμενο Σάββατο στο αμερικανικό Σικάγο θα πραγματοποιηθεί το πρώτο παιχνίδι του Διεθνούς Κυπέλλου Πρωταθλητριών, όπου η Μάντσεστερ Σίτι θα παίξει με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων δίνουν το προβάδισμα στη γερμανική ομάδα, που είναι εντελώς φυσικό, με δεδομένες τις πιθανές συνθέσεις για τον επερχόμενο αγώνα. Στη ΜΣ τεράστιος αριθμός των βασικών ποδοσφαιριστών σχεδόν μέχρι τα έσχατα έπαιζαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αυτά τα παιδιά δεν έχουν καν επιστρέψει στους συλλόγους τους.

Με το Πεπ

Ο Γκουαρντιόλα συνεχίζει να χτίζει ομάδα-όνειρο, το επόμενο βήμα είναι η νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ταυτόχρονα είναι απαραίτητο να διατηρήσει την ηγετική της θέση στην Premier League Αγγλίας. Από αγορές μέχρι στιγμής καταγράφηκαν μόνο ο Riad Marez και ο Philippe Sandler, την ομάδα άφησαν όχι πολύ γνωστοί Angus Gunn, Pablo Maffeo και Kayode. Επίσης άφησε την ομάδα ο Yaya Toure, αλλά αυτός ο μέσος με τον Πέπε δεν έχει  τη κύρια θέση στην σύνθεση.

Με καινούριο τεχνικό

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει νέο προπονητή Λισιέν Φαβρ, ο 60-χρονος Ελβετός τεχνικός έχει μια αξιοπρεπή εμπειρία στην Bundesliga, πριν ήταν επικεφαλής της Γκλάντμπαχ και Χέρτα, έτσι είναι πολύ πιθανό ότι σύντομα η Ντόρτμουντ θα βελτιώσει τα αποτελέσματά της. Η Ντόρτμουντ έχει επίσης πολλούς συμμετέχοντες στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά είναι πολύ λιγότεροι από τη Μάντσεστερ Σίτι, έτσι ώστε η σύνθεση των «μαύρο-κίτρινων» στο παιχνίδι του Σαββάτου σίγουρα θα προσεγγίζει την μάχιμη.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι θα παίξει σχεδόν με τη δεύτερη σύνθεση, σε αντίθεση με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Τα κίνητρα είναι στο πλευρό των Γερμανών, οι οποίοι έχουν νέο προπονητή, τώρα γίνεται σχηματισμός της βάσης, ενώ δεν υπάρχει κατανόηση, σε οποίο θα ποντάρει ο Φαβρ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπορούσια Ντόρτμουντ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *