The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Μπέρνλεϊ: πρόβλεψη για τον αγώνα

008---Manchester-City---Burnley---26.01

Κύπελλο Αγγλίας

Στάδιο Etihad, Μάντσεστερ

Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του 4ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας η Μάντσεστερ Σίτι θα αγωνιστεί με την Μπέρνλεϊ. Οι εταιρείες στοιχημάτων βλέπουν τους “πολίτες” ως προφανές φαβορί, που είναι αρκετά κατανοητό από την τρέχουσα φόρμα αυτής της ομάδας, ωστόσο, η Μπέρνλεϊ είναι τώρα σε καλή κατάσταση, οπότε είναι πιθανό ότι οι «μπορντό» θα δώσουν μάχη στον μελλοντικό αντίπαλό τους.

Μάντσεστερ Σίτι

Στους τελευταίους πέντε αγώνες η Μάντσεστερ Σίτι όχι μόνο δεν έχασε ούτε μία φορά, αλλά δεν έχασε ούτε ένα γκολ στο δίκτυο της, η ομάδα του Γκάρντιουλα σ’ αυτή την περίοδο απέκλισε την Ρόδερχαμ από το Κύπελλο Αγγλίας, την Μπάρτον Άλμπι από το Λιγκ Καπ, στην Πρέμιερ Λιγκ κέρδισε 3:0 στη Γουόλβερχαμπτον και τη Χάντερσφιλντ. Στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ η Σίτι βρίσκεται στη δεύτερη θέση, έχοντας 56 βαθμούς στο ενεργητικό, που είναι 4 πόντους λιγότερο από τη Λίβερπουλ.

Μπέρνλεϊ

Οι «μπορντό» εκπλήσσουν θετικά τον τελευταίο καιρό, η Μπέρνλεϊ επικράτησε της Γουέστ Χαμ, της Χάντερσφιλντ και της Φούλαμ στην, έπαιξε ισοπαλία στο πρωτάθλημα με την Γουότφορντ εκτός έδρας, καθώς και απέκλισε την Μπάρνσλι από το Κύπελλο της Αγγλίας, κερδίζοντας τον αντίπαλο 1:0. Στην Πρέμιερ Λιγκ η κατάσταση για τους μελλοντικούς φιλοξενούμενους επανήλθε στο κανονικό, η Μπέρνλεϊ, μετά από 23 γύρους, βρίσκεται στην 16η θέση, ήδη τρεις βαθμούς μπροστά από την Κάρντιφ Σίτι, που βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού. Ωστόσο, σημειώνουμε ότι εκτός έδρας η ομάδα δεν παίζει πολύ καλά, έχει μόνο δύο νίκες σε 12 παιχνίδια.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι δείχνει και πάλι τρομερό παιχνίδι στην άμυνα, όπως αποδεικνύεται από τα στατιστικά στοιχεία, ωστόσο, η Μπέρνλεϊ είναι εν κινήσει τώρα, έχει κουραστεί να χάνει, έχει βελτιώσει την κατάταξή της στην Πρέμιερ Λιγκ και μπορεί να γυρίσει τα μάτια στο κύπελλο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: το σύνολο είναι κάτω από 4,5 με απόδοση 1,48.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *