The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерСити-МанчестерЮнайтед-02.10

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022, 4:00 μ.μ.
Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Premier League θα δούμε ένα καυτό ντέρμπι ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Μάντσεστερ Σίτι
Δεύτερη θέση, 17 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 23:6 – η Μάντσεστερ Σίτι έδωσε ένα πολύ άξιο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Πριν αναχωρήσουν για το διεθνές διάλειμμα, οι «πολίτες» απέκλεισαν με σκορ 4:2 την Κρίσταλ Πάλας, 6:0 τη Νότιγχαμ Φόρεστ και 3:0 τη Γουλβς, ενώ σημείωσαν ισοπαλία 3:3 με τη Νιούκασλ Γιουνάιτεντ και 1:1 με την Άστον Βίλα.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά από ένα συντριπτικό φιάσκο 0:4 από την Μπρέντφορντ, επέστρεψε με σιγουριά στον δρόμο των νικών. Στις επόμενες τέσσερις συναντήσεις, η Λίβερπουλ (2:1), η Σαουθάμπτον (1:0), η Λέστερ (1:0) και η Άρσεναλ (3:1) κερδήθηκαν από τους «κόκκινους διαβόλους». Ως αποτέλεσμα, η άνοδος στην πέμπτη θέση με 12 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 8:8.
Πρόβλεψη
Πριν από ένα χρόνο, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε δύο φορές τους γείτονές της, αλλά τώρα το επίπεδο της αντίθεσης από τους «κόκκινους διαβόλους» έχει αυξηθεί αισθητά. Η πρόβλεψή μου είναι: αν κερδίσουν οι ονομαστικοί γηπεδούχοι, με ελάχιστο προβάδισμα στο σκορ. Νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με χάντικαπ +2 με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *