The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерСити-МанчестерЮнайтед-06.03_cr

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 6 Μαρτίου 2022, 6:30 μ.μ.

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Οι διοργανωτές της αγγλικής Premier League αποφάσισαν να κάνουν την Κυριακή «μέρα ντέρμπι». Πρώτον, θα πραγματοποιηθεί αγώνας Γουότφορντ – Άρσεναλ. «Για επιδόρπιο» φύλαξαν το κεντρικό ματς ολόκληρου του Σαββατοκύριακου: Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μπορεί όμως ο Ράνγκνικ να αντισταθεί στον Γκουαρδιόλα; Το τμήμα ειδικών του ιστότοπου κάνει πρόβλεψη για τον κύριο αγώνα στις 6 Μαρτίου 2022.

Η Μάντσεστερ Σίτι εξακολουθεί να προηγείται, αλλά είναι πολύ νωρίς να χαλαρώσει

Οι «πολίτες» κέρδισαν την περασμένη σεζόν στην Premier League σχεδόν χωρίς αντίσταση. Αλλά μόνο επειδή ο παραδοσιακός ανταγωνιστής, η Λίβερπουλ, βρισκόταν στη βαθύτερη κρίση. Πλέον, οι Κόκκινοι έχουν γίνει για άλλη μια φορά, όπως τους αποκαλούν, πόνος για τον Γκουαρδιόλα και τα αστέρια του. Επιπλέον, οι ίδιοι επέτρεψαν στα παιδιά του Κλοπ να πλησιάσουν πολύ κοντά, χάνοντας με 2-3 από την Τότεναμ. Τότε υπήρχε και ο κίνδυνος να χάσουν βαθμούς: με όλο το πλεονέκτημα, δεν μπορούσαν με τίποτα να σκοράρουν στην Έβερτον. Και μόνο ο Φολέν στο 82ο λεπτό πέτυχε το μοναδικό γκολ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπεσε μέχρι τον αγώνα για 4η θέση, αλλά ακόμα και εκεί φαίνεται μόνο ονομαστικό φαβορί

Οι Κόκκινοι Διάβολοι είναι ο ασημένιοι πρωταθλητές της χώρας, το 2021 μόνο η γειτονική Σίτι ήταν ψηλότερη από αυτούς. Και μετά την αγορά των Βαράν και Σάντσο, και ειδικά μετά την επιστροφή του Ρονάλντο, περίμεναν δυνατό αγώνα. Τον πήραν, αλλά όχι για τον τίτλο, αλλά για την 4η θέση, δεν μπορούν να ανέβουν ψηλότερα εκ των πραγμάτων. Ο Solskjaer δεν μπόρεσε ποτέ να φτιάξει το παιχνίδι και έφυγε, ενώ το Rangnick δεν απολύουν, φαίνεται, μόνο και μόνο επειδή ο Ralph θεωρήθηκε αρχικά ως προσωρινός μάνατζερ, μέχρι το καλοκαίρι. Αν και έχει πολλά λάθη. Τι νόημα έχει το γεγονός ότι ο Γερμανός έχασε στο Foggy Albion μόνο μία φορά σε όλα τα τουρνουά; Αν σημειώθηκαν σε 5 από τα 7 τελευταία παιχνίδια μόνο 2 νίκες. Επίσης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να νικήσει τη Μίντλεσμπρο (το οποίο πλήρωσε με υποβιβασμό από το κύπελλο) και, στον τελευταίο γύρο, σημείωσε λευκή ισοπαλία με την Γουότφορντ, ομάδα από τη ζώνη του υποβιβασμού, στο Ολντ Τράφορντ.

Προηγούμενοι αγώνες

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ περιμένουν πάντα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές εκπλήξεις. Άλλωστε, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σαφώς χαμηλότερα από τη Σίτι, αλλά στα 6 τελευταία ματς έχει κερδίσει τα μισά, και έχει χάσει μόνο δύο φορές.

Πρόβλεψη

Αυτή τη φορά, η Σίτι πρέπει να αποφασίσει τα πάντα με τη μεγαλύτερη δυνατή σιγουριά, η Λίβερπουλ είναι πολύ κοντά. Ποντάραμε στη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι τόσο στο 1ο ημίχρονο όσο και στον αγώνα (απόδοση 1,87).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *