The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Manchester City-Manchester United-11.11

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018, 6:30  μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας όχι μόνο του 12ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, αλλά και ολόκληρου του Σαββατοκύριακου, θα είναι η συνάντηση που θα διεξαχθεί στο στάδιο Etihad στο Μάντσεστερ, όπου η Σίτι θα φιλοξενήσει την Γιουνάιτεντ. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν ότι οι “πολίτες” είναι το σαφές φαβορί του επερχόμενου αγώνα και είναι δύσκολο να μην υποστηριχτεί αυτό το συμπέρασμα, δεδομένης της σημερινής φόρμας των μελλοντικών αντιπάλων.

Τυφώνας

Η Μάντσεστερ Σίτι στους πέντε τελευταίους αγώνες κέρδισε πέντε φορές, χάνοντας μόνο ένα γκολ στο δικό της τέρμα από τη Σαουθάμπτον. Η Σίτι επικράτησε δύο φορές της Σαχτάρ με σκορ 3:0 και 6:0, της Τότεναμ 1:0, της Φούλαμ στο Λιγκ Καπ 2:0 και της Σαουθάμπτον 6:1. Στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Σίτι βρίσκεται στην πρώτη θέση, αυτή η ομάδα έχει 29 βαθμούς στο ενεργητικό της, η διαφορά από τον πιο κοντινό διώκτη, την Τσέλσι, αποτελεί δύο βαθμούς.

Με θετική διάθεση

Αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έρχεται στο επόμενο παιχνίδι σε καλή διάθεση, η ομάδα του Μουρίνιο πέτυχε τρεις νίκες στη σειρά, οι “διάβολοι” νίκησαν τη Γιουβέντους στην έδρα του αντιπάλου με σκορ 2:1. Εκτός από τη Γιούβε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποδείχθηκε ισχυρότερη από την Έβερτον και την Μπόρνμουθ. Στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται στην έβδομη θέση με 20 βαθμούς στο ενεργητικό, η διαφορά από τη Τότεναμ και TOP-4 αποτελεί τέσσερις μονάδες. Εκτός έδρας η ομάδα του Μουρίνιο πραγματοποίησε έξι αγώνες στο αγγλικό πρωτάθλημα και σημείωσε τα εξής αποτελέσματα: +3 =1 -2, η διαφορά τερμάτων είναι 11:10.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι σημείωσε τέλεια φόρμα, ακόμη και η απουσία του Kevin de Bruyne δεν εμποδίζει τους «πολίτες» να συντρίβουν τους αντιπάλους τους με σκορ 6:0. Την ίδια στιγμή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεν κερδίζει με μεγάλη δυσκολία, ο Mour τσακώνεται συνεχώς με τον Τύπο, γύρω από τους “διάβολους” υπάρχει πολλή αρνητικότητα, η οποία προφανώς εμποδίζει αυτή την ομάδα. Η  δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση 1,40.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *