The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Λυών: πρόβλεψη για τον αγώνα

ManchesterCity-Lyon-19.09

Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων –Όμιλος ΣΤ – 1η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η Μάντσεστερ Σίτι την επόμενη Τετάρτη στην έδρα της θα φιλοξενεί τη Λυών. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων βρίσκονται στην πλευρά των μελλοντικών γηπεδούχων, κάτι που δύσκολα μπορεί να αμφισβητηθεί, δεδομένης της θέση των ομάδων και της τρέχουσας τους φόρμας. Η Μάντσεστερ Σίτι θα προσπαθήσει να λύσει τα προβλήματα της πρόκρισης στα πλέι-οφ το συντομότερο δυνατό, οι «αετοί» έχουν γι’ αυτό όλα τα απαραίτητα μέσα.

Προς το παρόν τρίτοι

Η Μάντσεστερ Σίτι έπαιξε πέντε αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, η ομάδα του Γκουαρδιόλα βρίσκεται στην τρίτη θέση στην κατάταξη με 13 βαθμούς στο ενεργητικό, χάνει από τους ηγέτες Τσέλσι και Λίβερπουλ δύο μονάδες. Μετά από ισοπαλία με την Γουλβερχάμπτον, που συνέβη στις 25 Αυγούστου, οι «πολίτες» στην έδρα τους νίκησαν τη Νιούκασλ Γιουνάιτεντ και τη Φούλαμ. Είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι η Λυών είναι δυνητικά βολικός αντίπαλος για τη ΜΣ, επειδή αυτή η γαλλική ομάδα παίζει επίθεση, δηλ. θα προσπαθήσει να ενεργήσει στις αντεπιθέσεις.

Μόνο έβδομοι

Αν η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στους ηγέτες της Πρέμιερ Λιγκ, η Λυών άρχισε ήδη από την αρχή του πρωταθλήματος να «φρενάρει», «τα Παιδιά» στα εναρκτήρια πέντε παιχνίδια κέρδισαν μόνο δύο φορές με δύο ήττες και μία ισοπαλία. Ισοπαλία συνέβη στη μονομαχία με την Καέν εκτός έδρας, ήττες καταγράφηκαν από τη Ρενς και Νις. Τα αποτελέσματα αυτά επιτρέπουν στα «λιοντάρια» να είναι μόνο στην έβδομη θέση της κατάταξης της Λιγκ 1.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι παίζει πολύ αποτελεσματικά, ειδικά, αυτό αφορά τους αγώνες εντός έδρας. Η Λυών δε θα κάθεται στην άμυνα, αυτή η ομάδα είναι ικανή τουλάχιστον μία φορά να στενοχωρήσει τους «πολίτες» με σημειωμένο γκολ. Αναμένεται συναρπαστικός και παραγωγικός αγώνας στον οποίο οι γηπεδούχοι σίγουρα θα κερδίσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με χάντικαπ + το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *