The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Λιντς: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерСити-Лидс-10.04

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 10 Απριλίου 2021, 2:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Στο πλαίσιο του 31ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ θα παίξουν Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Λιντς, πρόβλεψη του αγώνα τους έχει ήδη δημοσιευτεί στις σελίδες του πόρου μας.

Οι «πολίτες» είναι ένα βήμα από το τίτλο στο πρωτάθλημα

Απομένουν οκτώ γύροι μέχρι το τέλος της Πρέμιερ Λιγκ, αν και ουσιαστικά δεν υπάρχει ίντριγκα στο πρωτάθλημα. Η Μανσίτι είναι 14 βαθμούς μπροστά από τον πλησιέστερο ανταγωνιστή της, έχοντας παίξει έναν αγώνα παραπάνω. Οι «πολίτες» είναι σε εξαιρετική κατάσταση και ο τίτλος σίγουρα δεν πρέπει να χάσουν. Οι άντρες του Πεπ Γκουαρδιόλα νίκησαν αυτήν την εβδομάδα την Μπορούσια Ντόρτμουντ εντός έδρας 2:1. Οι «σφίγγες» κατάφεραν να επιβάλουν αγώνα, και κατάφεραν να αρπάξουν τη νίκη μόνο την τελευταία στιγμή. Τώρα η Μανσίτι έχει να παίξει ένα δύσκολο δεύτερο παιχνίδι, αυτές οι σκέψεις θα επηρεάσουν τους παίκτες στον επερχόμενο αγώνα.

Τα «παγώνια» εδραιώθηκαν καλά στην ελίτ

Η Λιντς επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ και σίγουρα δεν μοιάζει με αρχάριο εδώ, καθώς βρίσκεται στην 11η θέση στην κατάταξη. Τα «παγώνια» έπαιξαν τους δύο τελευταίους αγώνες τους εναντίον αουτσάιντερ, έχοντας νικήσει τη Φούλαμ και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με το ίδιο σκορ 2:1. Η ομάδα στερείται σταθερότητας, αλλιώς θα μπορούσε να αγωνιστεί για την ευρωπαϊκή ζώνη ανταγωνισμού. Όσον αφορά το στυλ, η Λιντς είναι ένας εξαιρετικά άβολος αντίπαλος και δεν φοβάται κανέναν. Εάν δουλέψει σωστά στην αγορά μεταγραφών, μπορεί να αγωνιστεί για υψηλότερες θέσεις την επόμενη σεζόν.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο του αγώνα η Μανσίτι είχε ένα μεγάλο πλεονέκτημα και πέτυχε 23 σουτ στο στόχο, αλλά μόνο δύο από αυτά ήταν αποτελεσματικά, η Λιντς κατάφερε να αντισταθεί σε αυτή τη μάχη – 1:1

Πρόβλεψη

Η Μανσίτι θεωρείται ένα μεγάλο φαβορί αυτής της συνάντησης, αν και η ομάδα προσπαθεί να μην χωρίσει τα τουρνουά με σημασία, ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα κάνει σοβαρή εναλλαγή, καθώς τώρα η προτεραιότητα είναι το δεύτερο παιχνίδι εναντίον της Ντόρτμουντ. Τα παιδιά του Bielsa είναι σε θέση να δώσουν μια σοβαρή μάχη στον αρχηγό του πρωταθλήματος. Στοιχηματίζουμε στη νίκη της Λιντς με χάντικαπ +2 γκολ. Μια καλή εναλλακτική λύση είναι επίσης η ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Λιντς με χάντικαπ +2 με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *