The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

ManchesterCity-Liverpool-10.04

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στάδιο Etihad, Μάντσεστερ

Τρίτη, 10 Απριλίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την επόμενη Τρίτη στη δεύτερη φάση του προημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της θα φιλοξενεί τη Λίβερπουλ. Ο πρώτος αγώνας της αντιπαράθεσης, που πραγματοποιήθηκε πριν από μία εβδομάδα στο Άνφιλντ, έφερε στους “κόκκινους” σίγουρη νίκη με σκορ 3:0. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Κλοπ είναι το σαφές φαβορί, αλλά οι “πολίτες” ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να κερδίσουν πίσω το παθητικό χάντικαπ που έχει δημιουργηθεί.

Αποτυχίες

Πριν από τον αγώνα με τη Λίβερπουλ η τρέχουσα σεζόν για την ενδεκάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θα μπορούσε να ονομαστεί ιδανική. Το μόνο πρόβλημα ήταν με το Κύπελλο Αγγλίας, από το οποίο η Μάντσεστερ Σίτυ αποκλείστηκε, χάνοντας από την Γουίγκαν εκτός έδρας. Στο Άνφιλντ συνέβη αναπάντεχο, οι «πολίτες» έχασαν από τον αντίπαλο με σκορ 0:3, και μετά κιόλας έχασαν στο ντέρμπι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην δικιά τους έδρα με σκορ 2:3. Μετά από δύο τέτοιες συμβολικές ήττες είναι εξαιρετικά δύσκολο να συντονιστούν ψυχολογικά στο επερχόμενο παιχνίδι.

Μια καλή ευκαιρία να μπουν στη τετράδα

Η Λίβερπουλ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έπαιξε επίσης ένα ντέρμπι, αλλά του Merseyside, εκτός έδρας εναντίον Έβερτον. Ο Γιούργκεν Κλοπ σε εκείνη τη συνάντηση δεν έβγαλε τη βέλτιστη σύνθεση, και έτσι δεν ήταν έκπληξη το γεγονός ότι η ομάδα του έπαιξε ισοπαλία 0-0 στο Goodison Park. Για τη Λίβερπουλ είναι πολύ σημαντικό να σκοράρει στην εστία του αντιπάλου, αν συμβεί αυτό, τότε η Μάντσεστερ Σίτι για να περάσει τη Λίβερπουλ θα πρέπει να σκοράρει 5 γκολ.

Πρόβλεψη

Για να κερδίσει τρία γκολ η Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει να ανοίξει περιοχές, όπου, φυσικά, θα τείνουν οι επιθετικοί μεγάλης ταχύτητας της Λίβερπουλ. Ο Κλοπ άφησε  να ξεκουραστούν τους κορυφαίους παίκτες των “κόκκινων”, οι οποίοι με νέες δυνάμεις θα βγουν στους “πολίτες”. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Λίβερπουλ είναι πάνω από 0,5 με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *