The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерСити-Ливерпуль-16.04_cr

Κύπελλο Αγγλίας

Σάββατο, 16 Απριλίου 2022, 5:30 μ.μ.

Στάδιο Γουέμπλεϊ

Στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας, η κλήρωση συγκέντρωσε τις ισχυρότερες ομάδες της χώρας – Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ.

Μάντσεστερ Σίτι

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας Μάντσεστερ Σίτι είναι κοντά στην υπεράσπιση του τίτλου της – με έξι γύρους πριν από το τέλος της Πρέμιερ Λιγκ, είναι ένα βαθμό μπροστά από τον πλησιέστερο ανταγωνιστή της. Όσο για το Εθνικό Κύπελλο, οι Πολίτες έσπασαν εύκολα την αντίσταση των Σουίντον (4:1), Φούλαμ (4:1), Πίτερμπορο (2:0) και Σαουθάμπτον (4:1).

Λίβερπουλ

Παράλληλα, η Λίβερπουλ επικράτησε της Σριούσμπερι (4:1), την Κάρντιφ (3:1), τη Νόριτς (2:1) και τη Νότιγχαμ (1:0), επιβεβαιώνοντας έτσι την επιθυμία της να παλέψει για το τρόπαιο. Παράλληλα, οι Κόκκινοι έφτασαν στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ καταλαμβάνουν επίσης μια τιμητική δεύτερη θέση στο κανονικό πρωτάθλημα.

Πρόβλεψη

Την περασμένη εβδομάδα, οι ομάδες σημείωσαν μαχητική ισοπαλία 2:2 στο πρωτάθλημα, μετά την οποία έπαιξαν δύσκολους αγώνες στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Δεν νομίζω ότι αυτή τη φορά θα παίξουν τόσο θεαματικά. Ειδικά όταν διακυβεύεται η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3 με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *