The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Λίβερπουλ: προγνωστικά για στοίχημα

МанчестерСити-Ливерпуль-10.04_cr

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 10 Απριλίου 2022, 6:00 μ.μ.

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Το κεντρικό γεγονός αυτού του Σαββατοκύριακου θα είναι αναμφίβολα η μάχη μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ. Η πρόβλεψη για τον αγώνα μεταξύ δύο διεκδικητών του τίτλου του πρωταθλήματος έχει δημοσιευτεί στον πόρο μας.

Η Σίτι μπορεί να αυξήσει σοβαρά τη διαφορά

Οι Πολίτες οδηγούσαν με αυτοπεποίθηση στο πρωτάθλημα, αλλά μετά από κάμποσες αστοχίες άφησαν τον ανταγωνιστή να τους πλησιάσει. Εκτός από τη νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μάνσιτι θέλει πραγματικά να κατακτήσει το Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία. Αυτή την εβδομάδα, οι παίκτες του Γκουαρδιόλα κέρδισαν μετά βίας την Ατλέτικο εντός έδρας στους προημιτελικούς 1:0, τώρα θα υπάρχει ακόμα δεύτερος αγώνας στη Μαδρίτη. Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, στον τελευταίο γύρο κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας την Μπέρνλι με σκορ 2:0. Η ισοπαλία σε αυτή τη συνάντηση θα διατηρήσει το προβάδισμα, αλλά η ομάδα δεν θα υπερασπιστεί σίγουρα ένα τέτοιο αποτέλεσμα παίζοντας εντός έδρας. Δύο απώλειες προσωπικού έχουν οι «πολίτες» πριν από αυτή τη συνάντηση.

Η Λίβερπουλ θέλει τον τίτλο

Οι Mercedessiders είναι μόλις ένα σημείο πίσω από τον επερχόμενο αντίπαλο και κύριο ανταγωνιστή τους. Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ βρίσκονται σε σερί δέκα νικών στο πρωτάθλημα. Η ομάδα έχει σχεδόν προκριθεί στα ημιτελικά του Champions League, επικρατώντας εκτός έδρας 3-1 της Μπενφίκα στον πρώτο προημιτελικό. Η Λίβερπουλ έχει ήδη κατακτήσει το Λιγκ Καπ, ενώ διεκδικεί ακόμα τρία τρόπαια, στην Πρέμιερ Λιγκ, το Κύπελλο Αγγλίας και το Τσάμπιονς Λιγκ, κανείς δεν έχει καταφέρει να κερδίσει και τις τέσσερις αυτές διοργανώσεις σε μια σεζόν πριν. Δεν υπάρχουν απώλειες προσωπικού πριν από αυτή τη βασική συνάντηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι συχνά ευχαριστούν το κοινό με το παραγωγικό ποδόσφαιρο σε αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, στον πρώτο γύρο οι ομάδες έπαιξαν ισόπαλα 2:2, όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Πρόβλεψη

Στη μάχη δύο ανταγωνιστών για το τίτλο στο πρωτάθλημα, είναι πολύ δύσκολο να δώσεις πλεονέκτημα σε κάποιον. Η Σίτι παίζει εντός έδρας, γι’ αυτό και θεωρείται ελαφρύ φαβορί της συνάντησης, αν και οι δύο ομάδες βρίσκονται πλέον σε εξαιρετική φόρμα και θα χρεωθούν τη νίκη. Η επιτυχία σε αυτή τη μάχη δεν εγγυάται τίτλο στο πρωτάθλημα σε κανέναν, αλλά θα αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες για την πρώτη θέση. Θεωρούμε αρκετά αποδεκτό το στοίχημα για την ανταλλαγή των τερμάτων με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *