The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Λίβερπουλ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерСити-Ливерпуль-02.07b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020, 10:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Etihad Stadium

Στον κεντρικό αγώνα της περιοδείας, όχι μόνο στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και στην πιο ενδιαφέρουσα μάχη της ημέρας στην Ευρώπη, μας περιμένοι η αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ, πρόβλεψη για τον αγώνα των οποίων προσφέρει ο ιστότοπός μας. Τι να περιμένετε από τη σύγκρουση δύο φανταστικών ομάδων και έξυπνων προπονητών.

Οι πολίτες θα προσπαθήσουν να χαλάσουν γιορτή στους πρωταθλητές

Η Mansity έχει ήδη παραιτηθεί ως πρωταθλήτρια, τώρα η ομάδα δεν ανεβαίνει πάνω από τη δεύτερη θέση της. Αν και οι πολίτες είναι απίθανο να χάσουν τη θέση τους, η διαφορά από τη τρίτη Λέστερ είναι 8 πόντοι. Ο Γκουαρδιόλα και τα παιδιά του έχουν ήδη κερδίσει το Λιγκ Καπ της φετινής σεζόν, επίσης οι πολίτες έφτασαν στους ημιτελικούς του Κύπελλο Αγγλίας την περασμένη εβδομάδα, νικώντας τη Νιουκάστλ – 2:0. Κανείς δεν κρύβει ότι το κύριο καθήκον της ομάδας είναι να κερδίσει το Champions League, μετά τέτοια ευκαιρία μπορεί να μην είναι για δύο χρόνια λόγω της απαγόρευσης της UEFA. Η Σίτι θα προσπαθήσει να χαλάσει τουλάχιστον εν μέρει την γιορτή στη Λίβερπουλ φέτος, κερδίζοντας τον αντίπαλο.

Η Λίβερπουλ θα χρεωθεί για μάχη

Οι παίκτες του Μέρσεϊσάϊντ πέτυχαν τον στόχο τους· για πρώτη φορά στα 30 χρόνια έγιναν πρωταθλητές της Αγγλίας. Η Λίβερπουλ κέρδισε το πρωτάθλημα στον τελευταίο γύρο, όταν νίκησε την Κρίσταλ Πάλας 4:0 και η Μάντσεστερ Σίτι έχασε από την Τσέλσι 2:1 Χάρη σε αυτό το τρόπαιο ο σύλλογος θυσιάστηκε εγχώρια κύπελλα, ακόμη και στο Champions League οι παίκτες δεν έδωσαν τα πάντα, όπως στην Πρέμιερ Λιγκ. Ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι «κόκκινοι» έχασαν στους 16 του Champions League από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η ομάδα είναι ήδη απρόσιτη και μπορεί να σταματήσει να παίζει, αλλά σίγουρα για τη Μάντσεστερ Σίτι θα βγουν με μαχητική σύνθεση. Αυτή είναι μια άλλη ευκαιρία να αποδείξουν ποιος είναι ο καλύτερος αυτή τη σεζόν.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έπαιξαν δύο φορές αυτή τη σεζόν, στην αρχή ήταν ο αγώνας για το Σούπερ Καπ Αγγλίας, ο βασικός χρόνος έληξε με σκορ 1:1, ενώ στη διαδικασία των πέναλτι οι παίκτες της Σίτι ήταν πιο ακριβείς. Στο πρωτάθλημα η Λίβερπουλ κέρδισε στην έδρα της με σκορ 3:1.

Πρόβλεψη

Μπορεί οι αντίπαλοι να μην έχουν δυνατά κίνητρα για τουρνουά, οι ομάδες σίγουρα θα παίξουν για να κερδίσουν. Οι παίκτες πρέπει να παίζουν πιο χαλαρά, γιατί το αποτέλεσμα δεν τους πιέζει. Σε τέτοιες συνθήκες πρέπει να αναμένεται μεγάλος αριθμός στόχων. Μια τέτοια μάχη χωρίς θεατές είναι πραγματικό έγκλημα, αλλά οι σύλλογοι σίγουρα θα ευχαριστήσουν τους οπαδούς μπροστά στις οθόνες με ένα όμορφο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3,5 με απόδοση 2,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *