The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Λέστερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

014-ManchesterCity-LeicesterCity-06.05

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στάδιο της πόλης Μάντσεστερ

Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019, 5:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη Δευτέρα, 6 Μαΐου, στο Μάντσεστερ θα πραγματοποιηθεί ο τελευταίος αγώνας του 37ου του πρωταθλήματος της Αγγλίας, όπου η Μάντσεστερ Σίτι θα συναγωνιστεί με τη Λέστερ. Είναι ομάδες διαφορετικής κατηγορίας, αλλά είναι απίθανο να υπάρξει μια απλή και εύκολη νίκη για τους γηπεδούχους. Έτσι σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Λέστερ.

Νίκες για τους αδύναμους

Αυτή τη στιγμή η Μάντσεστερ Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη. Η ενδεκάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δείχνει σταθερά ισχυρό κυρίαρχο ποδόσφαιρο, καθώς και η σύνθεσή της είναι θαυμάσια. Μετά τον αποκλεισμό από το Champions League οι «πολίτες» συνεχίζουν να νικούν τους αντιπάλους, αλλά τώρα δεν υπάρχει σιγουριά στο παιχνίδι του συλλόγου. Αφού όλες οι 5 τελευταίες νίκες ήταν «για τους αδύναμους». Ακόμα και το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Sir Alex νίκησε με μεγάλη δυσκολία την Μπέρνλεϊ με σκορ 0:1. Στο τέλος της σεζόν η Μάντσεστερ Σίτι έχει πέσει ξεκάθαρα…

Η ομάδα συνήλθε

Την ίδια στιγμή η Λέστερ το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν έδειχνε μέτριο παιχνίδι, και μάλιστα κατέβαινε στο κάτω μέρος της κατάταξης. Τώρα οι «αλεπούδες» κατάφεραν να ανέβουν στην 8η θέση της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, αλλά δεν μπορούν πια να φτάσουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα με κανέναν τρόπο. Όσο υψηλότερα φτάσει η ομάδα, τόσο περισσότερα χρήματα θα λάβει στο τέλος, οπότε οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι η άφιξη του Μπρένταν Ρότζερς διόρθωσε την κατάσταση στην ομάδα, η οποία τελικά άρχισε να κερδίζει με συνέπεια. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων εννέα αγώνων η ομάδα κατάφερε να κερδίσει 6 φορές και μία φορά έπαιξε ισοπαλία με την Γουέστ Χαμ (2: 2). Ακόμη και εκτός έδρας η ομάδα δεν χάνει…

Πρόβλεψη

Τώρα η Μάντσεστερ Σίτι δεν φαίνεται τόσο ισχυρή όσο ήταν στη μέση της κατάταξης, οπότε δεν πρέπει να περιμένετε άλλη μία συντριπτική νίκη (αν και γιατί άλλη μία, αφού οι νίκες δεν υπήρχαν εδώ και πολύ καιρό;). Ταυτόχρονα η Λέστερ πρόσθεσε αισθητά, ακόμα και εκτός έδρας ευχάριστα εκπλήσσει με το παιχνίδι της προς όλες τις κατευθύνσεις. Έτσι από αυτή την αναμέτρηση είναι πιο λογικό να περιμένουμε λίγο πολύ ίσο παιχνίδι με πλεονέκτημα για τους γηπεδούχους. Αλλά το αποτέλεσμα δεν πρέπει να είναι συντριπτικό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Λέστερ με χάντικαπ +3 με απόδοση 1,4.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *