The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Λέστερ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ManchesterCity-LeicesterCity-21.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Στο πλαίσιο του 18ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ της τρίτης και της δεύτερης ομάδας του πρωταθλήματος. Μιλάμε για την αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Λέστερ, πρόβλεψης για τον αγώνα προτείνει ο ιστότοπός μας. Θα καταφέρουν οι «πολίτες» να μειώσουν τη διαφορά από τους «αλεπούδες»;

Ασταθείς «πολίτες»

Η μηχανή του Πεπ Γκουαρδιόλα αυτή τη σεζόν έχει σοβαρά προβλήματα, μετά από τόσους πολλούς ανεπιτυχείς αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ, οι παίκτες δεν έχουν πια τόσο μεγάλο κίνητρο σε αυτό το τουρνουά. Οι «πολίτες» είναι μόνο τρίτοι στην κατάταξη, 4 βαθμούς πίσω από τη δεύτερη Λέστερ. Αυτή την εβδομάδα η ομάδα νίκησε την Οξφόρδη εκτός έδρας με σκορ 3-1, βγάζοντας εισιτήριο για τους ημιτελικούς του Λιγκ Καπ. Ο σύλλογος έχει μεγάλες ελπίδες για το Champions League, όπου στους 16 οι «πολίτες» θα παίξουν με την Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα πολεμάει καλά σε κάθε παιχνίδι, ενώ δεν καταφέρνει πάντα να εφαρμόσει τις ευκαιρίες της. Στην τελευταία συνάντηση του πρωταθλήματος η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε την πολύπαθη Άρσεναλ  3:0.

Αξιόπιστες «αλεπούδες»

Η Λέστερ εκπλήσσει ευχάριστα αυτή τη σεζόν, σίγουρα δεν είναι εκείνο το θαύμα με συγκλονιστικό τίτλο στο πρωτάθλημα, αλλά ακόμη και η θέση στην κορυφαία τετράδα στο τέλος της σεζόν θα θεωρηθεί μεγάλη έκπληξη. Η ενδεκάδα του Μπρένταν Ρότζερς  είναι η δεύτερη στην κατάταξη, τώρα για την ομάδα είναι το ανώτατο επίτευγμα, δεδομένου της σημαντικής διαφοράς με τη Λίβερπουλ. Οι «αλεπούδες» κατάφεραν επίσης να φτάσουν στους ημιτελικούς του Champions League αυτή την εβδομάδα, αλλά νίκησαν την Έβερτον εκτός έδρας μόνο στη διαδικασία των πέναλτι. Στον τελευταίο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ η Λέστερ έχασε πολύ σημαντικούς βαθμούς, αδυνατώντας να νικήσει το νορβηγικό αουτσάιντερ Νόριτς εντός έδρας – 1:1. Έτσι, διακόπηκε το νικηφόρο σερί των 8 αγώνων. Η ομάδα είναι τώρα σε καλή αγωνιστική κατάσταση και είναι σε θέση να δώσει μάχη στην σημερινή πρωταθλήτρια.

Προσωπικές συναντήσεις

Στατιστικά δείχνουν ότι η Μάντσεστερ Σίτι παίζει σκληρά εναντίον της Λέστερ. Την περασμένη σεζόν οι αντίπαλοι αντάλλαξαν νίκες εντός έδρας, οι «πολίτες» κέρδισαν 1-0, ενώ οι «αλεπούδες» κέρδισαν 2:1.

Πρόβλεψη

Τα αγόρια του Πεπ Γκουαρδιόλα θεωρούνται το φαβορί του επερχόμενου αγώνα. Η Λέστερ δεν δώσει έτσι απλά τους τρεις βαθμούς, δεν είναι τυχαίο που ο σύλλογος έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Εάν και κερδίσει η Μάντσεστερ Σίτι, μην περιμένετε συντριπτική νίκη, και εκτός αυτού, οι «αλεπούδες» είναι πολύ επικίνδυνες στην επίθεση. Σας προτείνουμε να πάρετε εδώ τη νίκη της Λέστερ με χάντικαπ +1,5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Λέστερ με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,9.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *