The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Γουότφορντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

009-ManchesterCity-Watford-09.03

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Σάββατο, 9 Μαρτίου 2019, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το Σάββατο βράδυ, στις 9 Μαρτίου, στο Μάντσεστερ, θα πραγματοποιηθεί ένας από τους αγώνες του 30ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, όπου η τοπική Μάντσεστερ Σίτι θα φιλοξενεί την Γουότφορντ. Οι “πολίτες” είναι εντελώς ανώτεροι από τις “Σφήκες”, αλλά αν είναι όλα τόσο απλά σε αυτό το ζευγάρι; Ας προσπαθήσουμε να το καταλάβουμε…

Οι νίκες είναι κάπως “τσαλακωμένες”

Αυτή τη στιγμή η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να προσπεράσει τη Λίβερπουλ στην κατάταξη, έτσι ώστε η ομάδα μόνη της (και δικαίως) καταλαμβάνει την πρώτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Αυτό κατέστη δυνατό χάρη στο λάθος της Λίβερπουλ και στους 71 βαθμούς  των “πολιτών” για 29 αγώνες. Τώρα η ενδεκάδα του Γκουαρδιόλα έχει μια νέα σειρά νικών, η οποία αποτελείται από 8 συνεχόμενους αγώνες. Αλλά στα τέλη Φεβρουαρίου ο Sir Alexis άρχισε να πέφτει φανερά, αφού οι 3 τελευταίοι αγώνες έληξαν με ελάχιστη νίκη με σκορ 1:0. Αυτό δεν μοιάζει καθόλου με την ισχυρή Μάντσεστερ Σίτι.

Εκπλήσσουν ευχάριστα

Ταυτόχρονα η Γουότφορντ προς το παρόν δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, αλλά εξακολουθεί να καταλαμβάνει την 8η θέση. Στην πραγματικότητα η ομάδα δεν θα φτάσει πια στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, αλλά μπορεί να ανταγωνιστεί ακόμα για την 7η θέση. Τώρα η ενδεκάδα του Τζάβι Γκρατσία έχει 43 βαθμούς, αφού κατάφερε να κερδίσει 12 φορές και 7 φορές έπαιξε ισοπαλία. Αξίζει να σημειωθεί ότι στους τελευταίους πέντε αγώνες οι “Σφήκες” εκτός έδρας έχασαν από τη Λίβερπουλ (5:0), αλλά οι άλλοι τέσσερις αγώνες κερδήθηκαν με συνολικό σκορ 9:2. Εκτός έδρας η ομάδα αισθάνεται το ίδιο καλά όσο και εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι χωρίς επιλογές πρέπει να νικήσει την Γουότφορντ μπροστά στους οπαδούς της, αλλά η νίκη δεν πρέπει να είναι συντριπτική. Απλώς τώρα οι “πολίτες” δεν είναι όπως ήταν, ενώ οι “Σφήκες” είναι καλές τώρα. Οπότε σε αυτό το ζευγάρι θα υπάρξει μια ισχυρή μάχη, η οποία θα τελειώσει με μικρή υπεροχή των γηπεδούχων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Γουότφορντ με χάντικαπ +3 με απόδοση 1,48.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *