The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Γουέστ Χαμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерСити-ВестХэм-27.02b

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021, 2:30 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Την Παρασκευή στην Αγγλία θα αφήσουν τις ομάδες να ξεκουραστούν. Αλλά ήδη το Σάββατο ξεκινά νέα περιοδεία. Από την κορυφαία αναμέτρησητου  Σαββατοκύριακου κιόλας: η Μάντσεστερ Σίτι θα παίξει με τη Γουέστ Χαμ. Θα μπορέσουν τα «σφυριά» να σταματήσουν την πομπή των «πολιτών»;

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι τώρα η καλύτερη ομάδα στην Αγγλία

Οι «πολίτες» «καθυστέρησαν» στην αρχή, ο Γκουαρντιόλα πρόσφατα παραδέχτηκε ότι το φθινόπωρο δεν πίστευε πραγματικά ότι οι παίκτες του θα έφταναν έστω στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό. Αλλά στην Πρέμιερ Λιγκ, όπως, και σε άλλα κορυφαία πρωταθλήματα, αυτή τη σεζόν όλοι χάνουν βαθμούς και κάνουν λάθη. Ενώ η ομάδα του Πεπ κατάφερε πολύ γρήγορα να προσαρμόσει το παιχνίδι στην άμυνα σχεδόν στο επίπεδο της σταθερότητας και να μάθει πώς να αντισταθμίσει την απουσία του Aguero στην κορυφή. Ως αποτέλεσμα, ακόμη και με τραυματισμό του De Bruyne το χειμώνα κατάφερναν να νικούν. Τώρα, μετά το 1-0 με την Άρσεναλ, το αήττητο σερί στην Πρέμιερ Λιγκ έφτασε τους 17 αγώνες, ενώ το νικηφόρο σερί – 13. Δεν αποτελεί έκπληξη που τώρα είναι η Σίτι που ηγείται άνευ όρων. Αλλά πώς θα επηρεάσει το Champions League το κλαμπ; Σε αυτό η συνάντηση με τη Γλάντμπαχ ήταν λιγότερο από 3 ημέρες.

Η Γουέστ Χαμ διεκδικεί τίτλο της κύριας αποκάλυψης της σεζόν στην Αγγλία

Τα «σφυριά» ήταν πάντα φιλόδοξα. Καθώς υπήρχαν πολλά αστέρια στη σύνθεση. Αλλά την περασμένη σεζόν, ο Moyes, ο οποίος αντικατέστησε τον Pellegrino, όχι χωρίς προβλήματα άφησε το κλαμπ του Λονδίνου στην αγγλική ελίτ ποδοσφαίρου. Και τώρα η ομάδα είναι μεταξύ των ηγετών. Ο Λίνγκαντ, που προσκλήθηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο, ήταν μια μεγάλη ενίσχυση. Ο Τζέσε έχει τον καλύτερο χρόνο της καριέρας του, έχοντας σημειώσει 3 γκολ σε 4 αγώνες με τη νέα του ομάδα. Επίσης χάρη στη δραστηριότητα του αρχάριου η Γουέστ Χαμ κέρδισε στους τελευταίους γύρους την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και την Τότεναμ. Αυτό, σε συνδυασμό με την αποτυχία της Τσέλσι, τους επέτρεψε να επιστρέψουν στην κορυφή-4. Αλλά οι «αριστοκράτες» είναι ακριβώς πίσω από την πλάτη, εκτός από αυτό, η Λίβερπουλ πρέπει να ανεβάσει ρυθμούς την άνοιξη. Είναι έτοιμος ο Moyes και οι παίκτες του να αντέξουν την πίεση;

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε σερί 8 αγώνων. Αλλά τον Οκτώβριο η Γουέστ Χαμ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, και το μόνο που κατάφερε ο μεγιστάνας ήταν να φέρει τη συνάντηση σε ισοπαλία χάρη στο γκολ του Φοντέν στο 51ο λεπτό.

Πρόβλεψη

Είναι συνάντηση της 1ης και της 4ης ομάδας της χώρας. Η συνάντηση δεν πρέπει να είναι βαρετή, αλλά τώρα η Σίτι τώρα χάνει σπάνια, ενώ οι φιλοξενούμενοι πρέπει να στοιχηματίσουν στην άμυνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *