The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Έβερτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерСити-Эвертон-23.05

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 23 Μαΐου 2021, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Η πλήρης πρωταθλήτρια αυτής της σεζόν της Premier League, Μάντσεστερ Σίτι, θα φιλοξενήσει την Έβερτον στον τελευταίο γύρο. Διαβάστε τα αναλυτικά προγνωστικά στις σελίδες του πόρου μας.

Είναι δύσκολο για τη Mancity να μην σκεφτεί το Champions League

Ανεξάρτητα από το πόσο ισχυρή είναι η Mancity, είναι δύσκολο για την ομάδα να παίξει χωρίς κίνητρο και αυτό μπορεί να εξηγήσει δύο ήττες σε τρία παιχνίδια. Οι «πολίτες» είναι ήδη πρωταθλητές και σκέφτονται μόνο τον τελικό του Champions League εναντίον της Τσέλσι, που έχει προγραμματιστεί για τις 29 Μαΐου. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Γκουαρδιόλα κατάφεραν να χάσουν από τη Μπράιτον 2:3, αν και προηγήθηκαν 2:0, πρέπει να πω ότι η Μάντσεστερ Σίτι είχε μείνει στη μειονότητα ήδη στο 10ο λεπτό λόγω της απομάκρυνσης του Kanselu. Ο σύλλογος δεν έχει πλέον απώλειες προσωπικού.

Τα «ζαχαρωτά» έχασαν την ευκαιρία να έχουν μια δυνατή σεζόν

Η Έβερτον έχει παίξει καλά αυτή τη σεζόν και μάλιστα αγωνίστηκε για την κρυφή-4 για λίγο. Τα «ζαχαρωτά» έβλαψε το αδύναμο φινίρισμα, τώρα η ομάδα είναι μόνο όγδοη, πίσω από την έβδομη Τότεναμ σε πρόσθετους δείκτες. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα κατάφερε να νικήσει την Γουλβς 1:0, αλλά πριν από αυτό σημείωσε ήττα από την απελπιστική Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 0:1, κάτι που κατέστη καταστροφή, δεδομένου του αγώνα για τα ευρωπαϊκά κύπελλα. Τώρα οι παίκτες του Carlo Ancelotti πρέπει να κερδίσουν, περιμένοντας τη Τότεναμ να αποτύχει, τότε η ομάδα θα είναι σε θέση να μπει στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι σύλλογοι έπαιξαν μεταξύ τους δύο φορές, και στις δύο περιπτώσεις οι «πολίτες» γιόρτασαν τη νίκη, 3:1 στο πρωτάθλημα και 2:0 στο FA Cup.

Πρόβλεψη

Ήδη συνηθισμένα η Mancity θεωρείται φαβορί, καθώς δεν κάνει να χάσει ως πρωταθλήτρια όταν 10 χιλιάδες θαυμαστές έρχονται να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Ο Γκουαρδιόλα θα προσπαθήσει ξανά να εκπλήξει με κάτι από την άποψη της τακτικής, αν και θα είναι δύσκολο να προβλέψουμε κάτι. Όσοι έχουν διαβάσει τις προβλέψεις μας πιθανότατα παρατήρησαν ότι στους τελευταίους αγώνες των «πολιτών» επιλέγαμε το στοίχημα και οι δύο θα σκοράρουν – ναι, όλα πέρναγε σταθερά, οπότε ας μην αλλάξουμε τη συνήθεια μας και αυτή τη φορά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *