The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Έβερτον: προγνωστικά για τον αγώνα

МанчестерСити-Эвертон-31.12

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2022, 5:00 μ.μ.
Etihad Stadium

Η Πρέμιερ Λιγκ δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία στις γιορτές, γιατί πολλές συναντήσεις είναι προγραμματισμένες για τις 31 Δεκεμβρίου. Οι ειδικοί μας ετοίμασαν την πρόβλεψή τους για τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – Έβερτον.
Οι «πολίτες» κυνηγάνε το αρχηγό
Καθώς δύο παιχνίδια μετά το διάλειμμα έδειξαν τη Μάντσεστερ Σίτι να βρίσκεται σε τέλεια φόρμα, οι «πολίτες» κέρδισαν τη Λίβερπουλ εντός έδρας στο Λιγκ Καπ 3:2, και στη συνέχεια τη Λιντς στο πρωτάθλημα 3:1. Στις συναντήσεις που αναφέρθηκαν, ο Έρλινγκ Χάαλαντ σημείωσε τρία γκολ, ο Νορβηγός δείχνει φανταστική απόδοση, 20 γκολ σε 15 γύρους της Πρέμιερ Λιγκ, μπορεί εύκολα να σπάσει το ρεκόρ, που ισούται με 34 γκολ σε μια σεζόν. Οι παίκτες του Γκουαρδιόλα είναι δεύτεροι στο πρωτάθλημα, πέντε βαθμούς πίσω από την Άρσεναλ. Πριν από αυτή τη συνάντηση, η ομάδα έχει δύο απώλειες προσωπικού.
Τα «ζαχαρωτά» στα πρόθυρα αλλαγών προσωπικού
Τα πράγματα πάνε άσχημα για την Έβερτον, ο σύλλογος είναι 17ος στη βαθμολογία, μόλις ένα βαθμό μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ήδη όλοι μιλούν ενεργά για την απόλυση του Φρανκ Λάμπαρντ, ίσως και αυτό το θέμα να έχει επιλυθεί. Τα «ζαχαρωτά» έπαιξαν τον πρώτο τους αγώνα μετά την ανάπαυλα στο πρωτάθλημα, όπου έχασαν εντός έδρας από τη Γουλβς με σκορ 1:2, έχοντας δεχτεί το καθοριστικό γκολ στο 90+5 λεπτό, αυτή η ήττα ήταν η τρίτη σερί. Τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε τρεις παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.
Προσωπικές συναντήσεις
Όπως δείχνουν τα στατιστικά, η Μανσίτι έχει συνολικό πλεονέκτημα στις τελευταίες συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, αυτό αποδεικνύεται από 10 νίκες στη σειρά. Την περασμένη σεζόν οι «πολίτες» κέρδισαν με 3-0 εντός και 1-0 εκτός έδρας.
Πρόβλεψη
Δεδομένης της φόρμας των αντιπάλων, όλα θα μπορούσαν να καταλήξουν σε μια καταστροφική ήττα για την Έβερτον. Οι φορείς στοιχημάτων δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν εδώ, το μόνο ερώτημα είναι με ποιο σκορ. Οι «πολίτες» πρέπει να ελέγξουν πλήρως την πορεία της συνάντησης, οπότε ποντάρουμε στη νίκη τους με χάντικαπ -2 και απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *