The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Άστον Βίλα: προγνωστικά για στοίχημα

МанчестерСити-АстонВилла-22.05_cr

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 22 Μαΐου 2022, 6:00 μ.μ.

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Η Αγγλία χαρίζει ξανά μια γεμάτη ποδοσφαιρική σεζόν. Εδώ σίγουρα επέστρεψαν σε αυτό που έχασαν στην τελευταία κλήρωση της Πρέμιερ Λιγκ: και πάλι, πολύ γρήγορα, η κούρσα για τον τίτλο μεταμορφώθηκε στον αγώνα 1 προς 1 μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ. Την Κυριακή οι «πολίτες» θα φιλοξενήσουν την Άστον Βίλα, όλα είναι στα χέρια τους. Τι θα δείξει ο Στίβεν Τζέραρντ απέναντι στον Πεπ Γκουαρδιόλα; Ο ιστότοπος περιέχει πρόβλεψη και ανακοίνωση για αυτόν τον αγώνα στις 22 Μαΐου 2022.

Η Μάντσεστερ Σίτι δημιούργησε προβλήματα από μόνη της         

Οι «πολίτες», παρεμπιπτόντως, δεν έλυσαν με επιτυχία όλες τις καταστάσεις που δημιούργησαν για τον εαυτό του. Αυτό φάνηκε ιδιαίτερα στο Champions League, όπου οι Βρετανοί κατάφεραν να αποκλειστούν, έχοντας κερδίσει εντός έδρας (4:3, αλλά μπορούσαν και έπρεπε να το κάνουν με πολύ μεγαλύτερο σκορ) και μέχρι το 90ο λεπτό νικούσαν τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Μπορείτε επίσης να θυμηθείτε 3 μη απαραίτητα γκολ για 1 ημίχρονο στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τη Λίβερπουλ. Όταν φαινόταν ότι οι «κόκκινοι» συνθηκολόγησαν στην Πρέμιερ Λιγκ, χωρίς να νικήσουν την Τότεναμ, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα απάντησε με παρόμοια ευγένεια την περασμένη Κυριακή, όταν ικανοποιήθηκε με 2:2 στη τη Γουστ Χαμ. Από τη μια τα «σφυριά» προηγήθηκαν με 2-0, από την άλλη στο 86′ ο Μαχρέζ αστόχησε σε πέναλτι.

Η Άστον Βίλα υπό τον Στίβεν Τζέραρντ έδειξε ότι έχει ζωή

Οι Villans πούλησαν το περασμένο καλοκαίρι το Νο. 1 αστέρι τους, τον Grealish, στη Μάντσεστερ Σίτι. Όπου, παρεμπιπτόντως, ο Τζακ εξακολουθεί να ψάχνει τον εαυτό του. Πώς να παίξεις χωρίς αρχηγό και πλέι μέικερ, ο τότε μάνατζερ, Ντιν Σμιθ, δεν μπόρεσε να καταλάβει καλά-καλά. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι, έχοντας απολύσει έναν έμπειρο τεχνικό, στο Μπέρμιγχαμ αποφάσισαν να κάνουν μια ενδιαφέρουσα, αλλά μάλλον επικίνδυνη επιλογή, υπέρ του Stevie G. Μέχρι στιγμής, αυτό έχει πετύχει, ναι, ο πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ δεν μπόρεσε τελικά να φέρει τους νέους του παίκτες στο επίπεδο της περασμένης σεζόν ούτε στους βαθμούς (τότε ήταν 55, τώρα – 44), αλλά και στη θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Αλλά, το πιο σημαντικό, ο σύλλογος έμεινε ανάμεσα στους μεσαίους, ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Παρεμπιπτόντως, παρόλα αυτά, ακόμη και τώρα ο εκπρόσωπος του Μπέρμιγχαμ δεν είναι άσχημος, και έχασε σε 5 τελευταίους αγώνες μόνο μία φορά – 1:2 από τη Λίβερπουλ. Από την άλλη, δεν κέρδισε την Μπέρνλι στα μέσα της εβδομάδας, σημειώνοντας 1:1.

Προηγούμενοι αγώνες

Μετά το 2013, σε 12 αγώνες, η Άστον Βίλα μόνο μία φορά σημείωσε ισοπαλία. Όλα τα άλλα ματς κέρδισε η Μάντσεστερ Σίτι, συμπεριλαμβανομένου του 2:1 στο Μπέρμιγχαμ στον 1ο γύρο.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι πολύ δυνατή, αλλά έχει προβλήματα στην άμυνα, ενώ ο Τζέραρντ θα προσπαθήσει να βάλει την Άστον Βίλα στη μάχη. Ας ρισκάρουμε να ποντάρουμε στο ότι και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν με απόδοση 2,30.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *