The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Άστον Βίλα: προγνωστικά για τον αγώνα

МанчестерСити-АстонВилла-12.02

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023, 6:30 μ.μ.
Etihad Stadium

Κατά παράδοση, η μερίδα του λέοντος της περιοδείας στην Premier League της Αγγλίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο. Αλλά και την Κυριακή επιφυλάσσουν αρκετά ενδιαφέροντα ζευγάρια, με τη συμμετοχή των γιγάντων. Το βράδυ η Μάντσεστερ Σίτι θα φιλοξενήσει την Άστον Βίλα. Pep Guardiola vs Unai Emery – ποιος θα επικρατήσει; Ειδικά για τον ιστότοπο, οι ειδικοί έχουν αναπτύξει μια πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 12 Φεβρουαρίου 2023.
Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί ακόμα να υπερασπιστεί τον τίτλο
Οι «πολίτες» είναι προφανώς πιο συγκεντρωμένοι στο Champions League. Με τίποτα δεν καταφέρνουν να φτάσουν στο τρόπαιο, αλλά το 2021, ο Γκουαρδιόλα έφερε επιτέλους την ομάδα στον τελικό και την περασμένη άνοιξη ήταν πιο δυνατοί από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά έχασαν ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του μελλοντικού νικητή. Τώρα, με τον Χάαλαντ στην πρώτη γραμμή, υπάρχει πιθανότητα για μια πολυαναμενόμενη σημαντική ανακάλυψη. Παράλληλα, στην εγχώρια αρένα, παρά τα στατιστικά του Έρλινγκ, δεν πάνε όλα καλά. Στο Σούπερ Καπ, η Λίβερπουλ αποδείχθηκε πιο δυνατή, στο Λιγκ Καπ έχασαν εντυπωσιακά από τη Σαουθάμπτον. Από την άλλη, η Άρσεναλ κατάφερε πρόσφατα να κερδίσει στο κύπελλο. Και στην Πρέμιερ Λιγκ, οι «κανονιέρηδες» κατάφεραν να χάσουν ξαφνικά από την Έβερτον. Η Σίτι, ωστόσο, είχε και αστοχίες. Με τη Τότεναμ σημείωσαν 0-1. Πιθανόν οι παίκτες ήδη σκέφτονταν τη τιμωρία για επίμονες παραβιάσεις του οικονομικού fair play; Υπάρχει απειλή να αφαιρεθούν τίτλοι και να υποβιβαστούν από την Πρέμιερ Λιγκ…
Η Άστον Βίλα φαίνεται καλή με τον Ουνάι Έμερι
Η ομάδα αποχαιρέτησε το φθινόπωρο τον Gerrard, ο οποίος ήρθε κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν. Αλλά πρέπει να παραδεχθούμε: τελικά, ο νεαρός Άγγλος δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει σοβαρή πρόοδο στους παίκτες του. Με νέο τεχνικό, ο σύλλογος από το Μπέρμιγχαμ ανέβασε ρυθμούς αμέσως, τι αξίζει η νίκη στο ντεμπούτο του Ουνάι Έμερι, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στη συνέχεια υπήρξαν άλλες 4 νίκες (συμπεριλαμβανομένου του 2-0 με την Τότεναμ) στους επόμενους 7 γύρους, τα στατιστικά είναι πολύ αξιοπρεπή, όπως και για το Foggy Albion. Αξίζει όμως να θυμηθούμε ότι υπήρξαν αστοχίες. Η συμμετοχή στο Κύπελλο έληξε με 1-2 με την Στίβενιτζ και στον τελευταίο γύρο, έχοντας προηγηθεί δύο φορές στο σκορ, η ομάδα στο Μπέρμιγχαμ κατάφερε να χάσει 2-4 από τη Λέστερ.
Προηγούμενοι αγώνες
Τον Σεπτέμβριο, το σερί της Μάντσεστερ Σίτι με 9 συνεχόμενες νίκες διακόπηκε απότομα. Η Άστον Βίλα σημείωσε 1-1 εντός έδρας με την πρωταθλήτρια.
Πρόβλεψη
Η Σίτι είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί, αλλά είναι έτσι; Αξίζει να στοιχηματίσετε στην Άστον Βίλα με χάντικαπ +2,0 κει απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *