The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Άρσεναλ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерСити-Арсенал-17.06b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020, 10:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Etihad Stadium

Τη 17η Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί μια πολυαναμενόμενη εκδήλωση, θα δούμε και πάλι τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ. Θα είναι δύο αναβληθέντες αγώνες, περισσότερη προσοχή, φυσικά, θα προσελκύσει η συνάντηση Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ, πρόβλεψη για τον αγώνα ετοίμασαν οι ειδικοί μας.

Οι πολίτες δεν ανησυχούν πολύ για το πρωτάθλημα

Όλοι θυμούνται το πρόστιμο της Μάντσεστερ Σίτι από την UEFA, ο σύλλογος έκανε έφεση, αλλά αν η απόφαση παραμείνει σε ισχύ, δεν έχει νόημα να κουράζονται στο πρωτάθλημα. Οι πολίτες είναι τώρα δεύτεροι και δεν έχουν καμία πιθανότητα για το τίτλο στο πρωτάθλημα. Η τρίτη Λέστερ είναι 4 πόντους μακριά, αλλά η Σίτι έχει ακόμα αυτόν τον αγώνα σε απόθεμα. Η ομάδα δεν έπαιξε φιλικούς αγώνες, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι παίκτες θα είναι πλήρως προετοιμασμένοι. Χωρίς την υποστήριξη των κερκίδων τους οι πολίτες δεν θα νιώσουν το πλεονέκτημα της έδρας τους. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα με τα παιδιά της πιθανώς θα προσπαθήσει να κερδίσει το Champions League, θα είναι μια πολύ δυσάρεστη πρόκληση για την UEFA.

Οι «κανονιέρηδες» μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα για αντίπαλο

Η Άρσεναλ φέτος έμοιαζε με ένα πλοίο που βυθίζεται, το οποίο όλοι θέλουν να εγκαταλείψουν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η ομάδα καταλαμβάνει μόνο την ένατη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, 8 πόντους πίσω από την πρώτη τετράδα, αν και υπάρχει αυτός ο αγώνας σε απόθεμα. Μόνο οι «κανονιέρηδες» έβαλαν μπρος, κερδίζοντας 3 αγώνες στη σειρά, ξεκίνησε αμέσως η καραντίνα. Εκτός από όλα τα προβλήματα οι Λονδρέζοι αποκλείστηκαν από το Europa League, χάνοντας από τον Ολυμπιακό στους 32. Ο Μικέλ Αρτέτα πρέπει να σώσει την ομάδα, προς το παρόν τα πράγματα πηγαίνουν με διαφορετική επιτυχία, εκτός από το ότι δεν υπάρχουν χρήματα για την ενίσχυση της ομάδας. Η Άρσεναλ κατάφερε να παίξει δύο φιλικούς αγώνες τον Ιούνιο, οι «κανονιέρηδες» νίκησαν την Τσάρλτον – 6:0 και έχασαν απροσδόκητα από την Μπρέντφορντ – 2:3.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι πολίτες κυριαρχούν σε προσωπικές συναντήσεις τελευταία, έχοντας κερδίσει πέντε τελευταίες μάχες. Στον πρώτο γύρο η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε τους «κανονιέρηδες» με σκορ 3:0.

Πρόβλεψη

Δεδομένου ότι η φόρμα των συλλόγων είναι ακόμη άγνωστη για μας, είναι δύσκολο να δοθούν σαφείς προβλέψεις. Οι bookmakers βγάζουν συμπεράσματα για αγώνες πριν από την καραντίνα, επομένως δίνουν ένα σαφές πλεονέκτημα στους «πολίτες». Δεν είμαστε σίγουροι ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα κερδίσει. Οι πολίτες δεν νοιάζονται και πολύ για το πρωτάθλημα, θα συγκεντρωθούν πλήρως στο Champions League και πιθανότατα θα υπάρχει αρκετό περιθώριο ασφαλείας για να μην πέσει έξω από την πρώτη τετράδα  . Ας προσέξουμε επίσης το γεγονός ότι ο Μικέλ Αρτέτα είναι πρώην βοηθός του Πεπ Γκουαρδιόλα, γνωρίζει τους «πολίτες» και σίγουρα θα προετοιμάσει τις εκπλήξεις του. Πιστεύουμε ότι το στοίχημα στους φιλοξενούμενος με χάντικαπ +1,5 φαίνεται δικαιολογημένο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Άρσεναλ με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 2,02.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *