The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι: Πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-Челси-19.07b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Wembley Stadium

Την Κυριακή θα αναδειχθεί ο δεύτερος φιναλίστ του τρέχοντος FA Cup. Θα αγωνιστούν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, οι οποίες ανταγωνίζονται στο πρωτάθλημα για θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ποια θα είναι η αντιπαλότητα τους στο κύπελλο; Μοιραζόμαστε την πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα στις 19 Ιουλίου 2020.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αγωνιστεί σε 3 μέτωπα

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν σκέφτονται ακόμη για το Europa League, είναι στόχος για τον Αύγουστο. Και, φυσικά, η Premier League παραμένει η προτεραιότητά τους. Εκεί, πιθανότατα, όλα θα αποφασιστούν μόνο στον τελευταίο γύρο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει στο King Power εναντίον Λέστερ στις 26 Ιουλίου και ο νικητής φαίνεται θα πάρει χοντρό βραβείο όπως εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, η 5η θέση μετά τη νίκη της Σίτι στο CAS δεν περνάει πια. Ωστόσο, ο Σόλσκιερ και οι παίκτες του θέλουν επίσης να αγωνιστούν για το Κύπελλο. Ο Όλε Γκούναρ δεν είναι πολύ χαρούμενος που οι παίκτες του στον τελευταίο γύρο της Premier League έπαιξαν εναντίον της Κρίσταλ Πάλας την Πέμπτη, ενώ η Τσέλσι «ξεμπερδεύτηκε» την Τρίτη.

Η Τσέλσι δεν λάμπει, αλλά προχωράει με σιγουριά προς τον στόχο της

Οι «αριστοκράτες» τον Ιούλιο έχουν ήδη χάσει δύο φορές. Και αν το 2:3 με Γουεστ Χαμ ήταν σε μεγάλο βαθμό τυχαίο και μάλλον άδικο, αφού την ομάδα του Lampard τα «σφυριά έπιασαν κλασικά σε αντεπίθεση, τιμωρώντας την για υπερβολικές προσπάθειες να σκοράρει το νικητήριο γκολ στο τέλος, αλλά το 0:3 με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι δύσκολα να δικαιολογηθεί. Και σε άλλους αγώνες των τελευταίων εβδομάδων οι «μπλε» φάνηκε να δυσκολεύονταν. Μετά την συντριπτική νίκη επί της Γουότφορντ, νίκησαν την Κρίσταλ Πάλας που δεν είχε ιδιαίτερο κίνητρο μόνο με διαφορά 1 γκολ. Την Τρίτη σημείωσαν μόνο 1 γκολ εναντίον της πιο αδύναμης ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ, τη Νόριτς που έχει ήδη αποκλειστεί.

Προηγούμενοι αγώνες

Μέχρι στιγμής φέτος ο Σόλσκιερ νικάει με συνέπεια τον Lampard. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε και τους δύο αγώνες πρωταθλήματος (4-0 και 2-0) και απόκλεισε την Τσέλσι από το Λιγκ Καπ τον Οκτώβριο.

Πρόβλεψη

Φυσικά, είναι δελεαστικό να στοιχηματίσετε ότι οι «Μανκούνιανς» θα επεκτείνουν τη σειρά τους. Αλλά ο Λαμπάρντ μαθαίνει επίσης, και αυτό το κύπελλο δεν είναι ημιτελικός. Καλύτερη να επωφεληθούμε από ουδέτερη “και οι δύο θα σκοράρουν” (με απόδοση 1,79).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *