The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Φούλαμ: προγνωστικά για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-Бетис-09.03

Κύπελλο Αγγλίας – Προημιτελικός

Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023, 6:30 μ.μ.

Ολντ Τράφορντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να προχωρά με το πιο δύσκολο και βαρύ πρόγραμμά της. Την Κυριακή θα φιλοξενήσει τη Φούλαμ στο Ολντ Τράφορντ στο Κύπελλο Αγγλίας. Θα καταφέρουν οι άντρες του Μάρκο Σίλβα να εκμεταλλευτούν την κατάσταση; Οι δημοσιογράφοι της ιστοσελίδας έγραψαν την πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 19 Μαρτίου 2023.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξακολουθεί να παίζει σε μια μεγάλη ποικιλία διοργανώσεων

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έπαιξαν την Πέμπτη, εκτός έδρας, στο εξωτερικό  κιόλας στους 16 του Europa League, πέταξαν στη Σεβίλλη για να παίξουν με την Μπέτις. Όμως, σε γενικές γραμμές, όλα κρίθηκαν την περασμένη εβδομάδα, όταν οι Βρετανοί νίκησαν εντός έδρας τον αντίπαλο με 4-1. Αλλά στο δεύτερο αγώνα, ο τεν Χαγκ πήρε τη νίκη, έστω και ελάχιστη. Από την άλλη, υπήρξαν αρκετές αστοχίες στην Πρέμιερ Λιγκ. Το ξέχωρο, φυσικά, είναι το 0-7 στο γήπεδο της Λίβερπουλ. Και η ισοπαλία χωρίς τέρματα με τη Σαουθάμπτον σίγουρα δεν περιλαμβάνεται στο ενεργητικό, παρ’ όλα τα παράπονα για τη διαιτησία λόγω απομάκρυνσης του Κασεμίρο και τα πέναλτι που δεν καταλογίστηκαν στην αντίπαλη εστία.

Η Φούλαμ σαν να πέφτει σε αποδόσεις

Οι «καλοκαιρινοί κάτοικοι» ούτως ή άλλως θα φέρουν την τρέχουσα σεζόν στο ενεργητικό τους, τουλάχιστον δε είχαν σκαμπανεβάσματα. Μέχρι το τέλος του χειμώνα έγινε φανερό ότι επιτέλους εξασφαλίστηκε η θέση στην Πρέμιερ Λιγκ. Επιπλέον, η κατάσταση ήταν ευνοϊκή για τον αγώνα για τον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό. Γιατί  να μην εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που εμφανίστηκε; Φαίνεται όμως ότι ο Μάρκο Σίλβα είτε δεν μπορεί είτε δεν θέλει να παλέψει σοβαρά για τουλάχιστον την 7η θέση. Στην αρχή σημειώθηκε μόνο ισοπαλία εντός έδρας με τη Γουλβς και μετά έχασαν από την Μπρέντφορντ και την Άρσεναλ, οι «κανονιέρηδες» πέτυχαν και τα 3 γκολ τους στο 1ο ημίχρονο, κλείνοντας όλες τις ερωτήσεις.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Φούλαμ κέρδισε τελευταία φορά το 2009. Όμως τον Νοέμβριο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με μεγάλη δυσκολία, λόγω του γκολ του Γκαρνάτσο στην παράταση.

Πρόβλεψη

Οι «καλοκαιρινοί κάτοικοι» έπεσαν, οπότε στοιχηματίζουμε ότι εδώ θα υπάρξει νίκη για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με χάντικαπ -1  και απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *