The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-Тоттенхэм-12.03_cr

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022, 7:30 μ.μ.

Ολντ Τράφορντ

Οι άμεσοι διεκδικητές για την πρώτη 4άδα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ θα παίξουν μεταξύ τους στον εικοστό ένατο γύρο της Premier League.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μετά από είκοσι οκτώ παιχνίδια, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει 47 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 45:37, αυτό αντιστοιχεί στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Και στο παρελθόν οι «κόκκινοι διάβολοι» φαίνονταν αρκετά καλά. Οι νίκες επί της Μπράιτον (2:0) και της Λιντς (4:2), οι ισοπαλίες 1:1 με τη Σαουθάμπτον και 0:0 με τη Γουότφορντ, καθώς και συντριπτική ήττα 1:4 από τη Μάντσεστερ Σίτι είναι άλλη μια επιβεβαίωση αυτού.

Τότεναμ

Οι θεαματικές νίκες επί της Μάντσεστερ Σίτι (3:2), της Λιντς (4:0) και της Έβερτον (5:0) βοήθησαν την Τότεναμ να ανέβει στην έβδομη θέση με 45 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 40:32. Τα αποτελέσματα των σπερς θα ήταν πολύ καλύτερα αν δεν υπήρχαν οι ήττες 0:2 από τη Γουλβς και 0:1 από την Μπέρνλεϊ.

Πρόβλεψη

Αυτή τη χρονική περίοδο και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες στην άμυνα, αλλά παράλληλα σκοράρουν τακτικά στα τέρματα των αντιπάλων. Κατά τη γνώμη μου, εδώ θα δούμε ανταλλαγή αποτελεσματικών σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *