The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Τσέλσι: Πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-Челси-24.10b

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Μάντσεστερ. Στάδιο Old Trafford

Φιλόδοξες αλλά πολύ ασταθείς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι θα συναντηθούν στον έκτο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σε τέσσερα παιχνίδια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε έξι βαθμούς με διαφορά τερμάτων 9:12, που της τοποθετεί στην ταπεινωτική 15η θέση. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κόκκινοι Διάβολοι πέτυχαν εντυπωσιακές νίκες 3:2 επί της Μπράιτον και 3:1 επί της Νιουκάσλ, αλλά εντός έδρας έχασαν 1:3 από την Κρίσταλ Πάλας και 1:6 από την Τότεναμ.

Τσέλσι

Οι αναμετρήσεις με την Τσέλσι είναι αρκετά διασκεδαστικές. Τον περασμένο μήνα η ομάδα του Λονδίνου νίκησε τους Μπράιτον (3:1) και την Κρίσταλ Πάλας (4:0), μοιράστηκε βαθμούς με την Γουέστ Μπρόμιτς (3:3) και τη Σαουθάμπτον (3:3) και ηττήθηκε από τη Λίβερπουλ (0:2). Ως αποτέλεσμα, η όγδοη θέση με οκτώ βαθμούς και διαφορά τερμάτων 13:9.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες είναι ασυνήθιστα παραγωγικές, αλλά αργά ή γρήγορα θα πρέπει να ενεργήσουν με πιο ρεαλιστικό στιλ, γιατί η δύναμη των παικτών δεν είναι ατελείωτη. Πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί το επόμενο Σαββατοκύριακο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *