The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

ManchesterUnited-Chelsea-11.08

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019,6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολντ Τράφορντ

Στις 11 Αυγούστου στις 6:30 μ.μ. στον 1ο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, στο γήπεδο Ολντ Τράφορντ του Μάντσεστερ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φιλοξενήσει τη Τσέλσι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την προηγούμενη σεζόν του αγγλικού πρωταθλήματος έπαιξε 38 αγώνες, στους οποίους σημείωσε 66 βαθμούς. Με αυτό το αποτέλεσμα ο σύλλογος πήρε τη 6η θέση στην κατάταξη. Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα κέρδισε τον αντίπαλο σε 19 αγώνες, 9 φορές έπαιξε ισοπαλία και σε 10 συναντήσεις έχασε από τον αντίπαλο. Σημειώστε ότι το καλοκαίρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε 6 φιλικά παιχνίδια, τα οποία κέρδισε. Σε δύο τελευταίες μάχες ο σύλλογος νίκησε την Κρίστιανσουντ 1:0 και τη Μίλαν 3:2.

Τσέλσι

Η Τσέλσι την περασμένη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ πραγματοποίησε 38 αγώνες, στους οποίους σημείωσε 72 βαθμούς. Και αυτό ήταν το τρίτο αποτέλεσμα της κατάταξης. Σημειώστε ότι η ομάδα ήταν ισχυρότερη από την αντίπαλη σε 21 παιχνίδια, έχασε 8 φορές και 9 συναντήσεις έληξαν με ισοπαλία. Πριν την έναρξη της σεζόν η Τσέλσι έπαιξε 9 φιλικά παιχνίδια, στα οποία κέρδισε 6 νίκες, 1 φορά έχασε και δύο αγώνες τελείωσαν με ισοπαλία. Στα δύο τελευταία παιχνίδια ο σύλλογος νίκησε τη Σάλτσμπουργκ 5:3, και έπαιξε ισοπαλία με την Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ 2:2.

Πρόβλεψη

Από το 1905 αυτοί οι σύλλογοι έχουν παίξει μεταξύ τους 184 φορές. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε σε 75 παιχνίδια, η Τσέλσι κέρδισε σε 53 αγώνες και 56 αγώνες ολοκληρώθηκαν με ισοπαλία. Οι τελευταίοι προσωπικοί αγώνες των ομάδων ήταν παραγωγικοί, επομένως, και τώρα περιμένουμε γκολ από τις ομάδες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2 με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *