The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

012-ManchesterUnited-Chelsea-28.04

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Old Trafford, Μάντσεστερ

Κυριακή: 28 Απριλίου 2019, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή 28 Απριλίου ο τελικός αγώνας του 36ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα διεξαχθεί στο Μάντσεστερ, όπου θα συναντηθούν η τοπική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι Λονδίνου. Είναι ισχυρές ομάδες που αγωνίζονται για τη ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ, γι’ αυτό προτείνουμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι.

Μόνο ήττες

Αυτή τη στιγμή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η χειρότερη ομάδα των καλύτερων, δηλαδή, καταλαμβάνει την 6η θέση της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Στην πραγματικότητα αυτό δεν είναι εκπληκτικό: η ομάδα έπαιξε σε συναισθήματα, ενώ τον τελευταίο καιρό τα συναισθήματα έχουν περάσει. Τώρα ο Ole Solskher δεν μπορεί να επιτύχει απολύτως τίποτα από τους τύπους του, οι οποίοι έχασαν 7 από τους 9 τελευταίους αγώνες. Στους υπόλοιπους δύο αγώνες οι «κόκκιινοι διάβολοι» κέρδισαν εντός έδρας, αλλά με μεγάλη δυσκολία – 2:1 με την Γουότφορντ και 2:1 με την Γουέστ Χαμ. Θα πρέπει να σημειωθεί ξεχωριστά ότι στις τρεις τελευταίες συναντήσεις η ομάδα έχασε 9 γκολ και δεν σκόραρε ποτέ.

Η ομάδα δέχεται γκολ, αλλά δεν χάνει

Την ίδια στιγμή η Τσέλσι απροσδόκητα ανέβηκε στην 4η θέση της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, μπροστά από την Άρσεναλ. Στην πραγματικότητα, πριν από δύο μήνες, φαινόταν ότι οι Λονδρέζοι θα ήταν οι έκτοι, επειδή το παιχνίδι τους άρχισε να «πέφτει». Ωστόσο, τώρα η ενδεκάδα του Σαρί κερδίζει σταθερά βαθμούς: 5 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τώρα οι «συνταξιούχοι» χάνουν πολύ (7 γκολ στους 3 τελευταίους αγώνες), αλλά σκοράρουν επίσης (σημείωσαν ταυτόχρονα 6 γκολ).

Πρόβλεψη

Είναι πολύ πιο εύκολο να παίξεις εντός έδρας, αλλά τώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένα τίποτα. Την ίδια στιγμή, η Τσέλσι έχει βελτιωθεί σημαντικά και εκπλήσσει με την αποτελεσματικότητά της. Επιπλέον, οι “συνταξιούχοι” θα είναι πολύ πιο φρέσκοι ​​από τους αντιπάλους τους, οπότε είναι καλύτερο να ποντάρετε σε αυτούς… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: νίκη της Τσέλσι ή ισοπαλία με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *