The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Σαουθάμπτον: Πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-Саутгемптон-13.07b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μάντσεστερ. Στάδιο Old Trafford

Ο τριάντα πέμπτος γύρος της Πρέμιερ Λιγκ θα τελειώσει με συνάντηση μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σαουθάμπτον.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στον πρώτο αγώνα μετά την επανεκκίνηση της σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιξε ισοπαλία 1:1 με την Τότεναμ και στη συνέχεια νίκησε τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (3:0), την Μπράιτον (3:0), την Μπόρνμουθ (5:2) και την Άστον Βίλα (3:0).Έτσι, οι κόκκινοι διάβολοι, παρόλο που παρέμειναν στην πέμπτη θέση με 58 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 59:33, ταυτόχρονα έφτασαν στην περιοχή του Champions League σε μια ελάχιστη απόσταση.

Σαουθάμπτον

Η Σαουθάμπτον έχει εξασφαλιστεί από τον υποβιβασμό, ενώ δεν θα μπει πλέον σε ευρωπαϊκό ανταγωνισμό. Μετά τα παιχνίδια με τη Νόριτς (3:0), Άρσεναλ (0:2), Γουότφορντ (3:1), Μάντσεστερ Σίτι (1:0) και Έβερτον (1:1), οι Άγιοι καθιερώθηκαν σταθερά στη δωδέκατη θέση, έχοντας σημειώσει 44 βαθμούς σε ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 43:56.

Πρόβλεψη

Το ξεκάθαρο φαβορί της επερχόμενης αναμέτρησης είναι οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχουν αποκτήσει τον τελευταίο καιρό απίστευτη φόρμα. Νομίζω ότι οι Mankunians θα παίξουν ξανά ενεργά στην επίθεση, ενώ η Σαουθάμπτον θα προσπαθήσει να μην μείνει πίσω τους πολύ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *