The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Ρεάλ Σοσιεδάδ: πρόβλεψη για τον αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ

МанчестерЮнайтед-РеалСосьедад-08.09

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – Αγωνιστική 1/6

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Ολντ Τράφορντ

Στις 8 Σεπτεμβρίου στο Ολντ Τράφορντ στον πρώτο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φιλοξενήσει την ισπανική Ρεάλ Σοσιεδάδ. Θα μπορέσουν οι Mancunians να παρατείνουν το νικηφόρο σερί τους;

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τερμάτισε έκτη την τελευταία σεζόν της αγγλικής Premier League και πήρε απευθείας εισιτήριο για τη φάση των ομίλων του Europa League. Στο κουαρτέτο Ε, οι Κόκκινοι Διάβολοι πήραν ως αντιπάλους τους Ρεάλ Σοσιεδάδ, Ομόνοια και Σερίφ. Φυσικά, μεταξύ αυτών των ομάδων, οι παίκτες του Erik ten Hag είναι ξεκάθαρο φαβορί.

Η σεζόν ξεκίνησε άσχημα για το μεγιστάνα της Αγγλίας, αλλά στα προηγούμενα παιχνίδια οι Reds κατάφεραν να συνέλθουν. Ως αποτέλεσμα, το νικηφόρο σερί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την προσεχή συνάντηση έχει τέσσερις αγώνες. Την παραμονή της 4ης Σεπτεμβρίου, ο σύλλογος νίκησε την Άρσεναλ εντός έδρας (3:1). Ο νέος πολλά υποσχόμενος νεοφερμένος Άντονι κατάφερε να πετύχει το πρώτο γκολ.

Δεν θα παίξουν οι Anthony Martial και Victor Lindelof.

Ρεάλ Σοσιεδάδ

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ τερμάτισε έκτη στη La Liga την περασμένη σεζόν. Η ομάδα πήρε απευθείας εισιτήριο για τη δεύτερη πιο σημαντική ευρωπαϊκή διοργάνωση. Πριν από τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η ομάδα έπαιξε τέσσερα παιχνίδια στα οποία κέρδισε δύο φορές, σημείωσε ισοπαλία και γνώρισε ήττα από την Μπαρτσελόνα με σκορ 1-4.

Στο τιμόνι του συλλόγου βρίσκεται ο πρώην τεχνικός Imanol Alguasil, χάρη στον οποίο οι Κυανόλευκοι προκρίθηκαν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Robin Le Norman και ο Carlos Fernandez Luna είναι τραυματίες και θα χάσουν το επερχόμενο παιχνίδι.

Πρόβλεψη

Στη σειρά των bookmakers οι γηπεδούχοι είναι σοβαρά φαβορί, έχουν καλύτερη ενδεκάδα και υψηλές φιλοδοξίες. Επιπλέον, ο αγγλικός σύλλογος έχει αποκτήσει καλή φόρμα σε προηγούμενα παιχνίδια. Η ομάδα έχει σαφώς προσθέσει στην άμυνα και πλέον έχει λιγότερα ελαττώματα στη ζώνη υποστήριξης. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι μεγάλη απειλή εντός έδρας, αλλά οι Βάσκοι δεν είναι τόσο επικίνδυνοι εκτός έδρας, οπότε πιστεύουμε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να κερδίσει με αυτοπεποίθηση.

Προτεινόμενο στοίχημα: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με χάντικαπ -1 με απόδοση 2,18.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *