The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Ρέντινγκ: προγνωστικά για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-Рединг-28.01

Κύπελλο Αγγλίας – Τέταρτος γύρος
Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023, 7:30 μ.μ.
Ολντ Τράφορντ
Στο πλαίσιο των 32 του Κυπέλλου Αγγλίας, η κλήρωση συγκέντρωσε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρέντινγκ.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Υπό την ηγεσία του τεν Χαγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται και πάλι στην ομάδα των ισχυρότερων συλλόγων της χώρας, όπως αποδεικνύεται από την τέταρτη θέση του στην Πρέμιερ Λιγκ. Μέχρι το πρόσφατο 2-3 κόντρα στην Άρσεναλ, οι Κόκκινοι Διάβολοι είχαν ένα αήττητο σερί δέκα αγώνων και στο Κύπελλο κέρδισαν την Έβερτον με 3-1.
Ρέντινγκ
Η Ρέντινγκ, από την άλλη, απομάκρυνε τον αντίπαλό της στο Τσάμπιονσιπ τη Γουότφορντ (2-0) από το δρόμο της και φαίνεται ότι έφτασε το μέγιστο σε αυτή τη διοργάνωση. Σημειώνω ότι στη δεύτερη πιο ισχυρή κατηγορία της Αγγλίας, οι «βασιλικοί» κατέχουν τη δέκατη τέταρτη θέση και ταυτόχρονα δεν γνωρίζουν τη γεύση της νίκης για τέσσερις συναντήσεις.
Πρόβλεψη
Τα άνευ όρων φαβορί αυτού του ζευγαριού είναι οι γηπεδούχοι, το επίπεδο των οποίων είναι πολύ υψηλότερο και όλα είναι εντάξει με κίνητρο. Είμαι σίγουρος ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πετύχει τουλάχιστον διπλάσιο πλεονέκτημα στο σκορ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με χάντικαπ -2 και απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *